in

WTFWTF LOLLOL

24-jarig model stopt verborgen camera in achterzak

Beeld: YouTube @ TikTok news

Alexas Morgan is een 24-jarig model met meer dan vier miljoen volgers online. Met andere woorden, ze is eraan gewend om op en neer gekeken te worden als ze uitgaat. Maar Alexas wilde weten hoe vaak mannen van achteren naar haar keken. Dus stopte ze een camera in haar achterzak en maakte een wandeling door de stad.

Onaangenaam

Een tweede blik werpen op iemand waarvan je denkt dat hij aantrekkelijk is, is iets natuurlijks dat de meeste mensen waarschijnlijk doen. Het hoeft niets bijzonders te betekenen. Mensen zijn tenslotte dieren en het is ingebed in ons DNA om een ​​compatibele partner te zoeken, waar die ook is. Het is echter essentieel om beleefd te zijn en niet te veel te staren, omdat dit onaangenaam kan zijn voor de andere persoon. Hoewel het soms moeilijk is om je ogen af ​​te wenden van iemand die je super aantrekkelijk vindt. Opgemerkt worden tijdens het staren is zelden leuk, maar de reacties die Alexas kreeg zijn ongelooflijk!

Camera in achterzak

“Nu zullen we zien hoeveel looks mijn kont krijgt”, zegt Alexas in een clip die zich als een lopend vuurtje online verspreidde. Zoals het er uitziet, krijgt ze genoeg voor een paar levens. Mannen hebben het heel moeilijk om hun ogen op controle te houden wanneer Alexas langs hen loopt. Verschillende kaken raken de grond als ze het model zien. Tijdens haar wandeling gaat Alexas naar wat lijkt op een supermarkt en een sportbar. Een man gaat zelfs op zijn knieën om een ​​betere glimp van Alexa’s billen te krijgen. Hoewel hij van de gelegenheid gebruik moet maken om Jezus te vinden.

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube @ TikTok news

Vrouw die beweerde dement te zijn opgesloten in oplichtingszaak!

Vrouw beweert dement te zijn, veroordeeld tot gevangenisstraf en €710.000 boete voor oplichting

Betalen voor huwelijksfeest die verpest is geworden!

Huwelijksfeest verpest: drankjes met opzet gemixt met spannende “snoepjes”