in

Moeder poept in Amazon pakketje om wraak te nemen op ‘dief’

amazon pakket
Beeld: TikTok

Een moeder heeft het naar een heel nieuw niveau getild door de dief die haar Amazon bestellingen steelt te straffen door poep achter te laten voor de inbreker.

Poepen voor dief

Destiny, de dochter van de vrouw uit New York, publiceerde in 2021 een video op TikTok waarin ze uitlegt met welke situatie zij en haar moeder werden geconfronteerd. Ze begon met te zeggen dat iemand “al onze Amazon-pakketten aan de voorkant van ons huis” had gestolen en dat ze de dader had betrapt op haar Ring-videocamera. De dader had zelfs wraak genomen door meerdere keren terug te komen en schaamteloos de pakketten te pakken, ondanks dat hij wist dat hij in het zicht van de deurbel stond.

“Dus dit is de reactie van mijn moeder,” zei ze. “Ze nam een doos van Amazon, bedekte hem met een smileyballon en schreef er een berichtje in voor de dief. Daarna plakte ze de doos weer dicht zodat het eruit zag als een gewone Amazon doos. In de doos had Destiny’s moeder geschreven ‘eat st’ en ‘come in this motherfking gate again to see what awaits you’. Op een briefje stond ook dat de familie de politie van New York had gewaarschuwd. Slechts 48 uur nadat de eerste video was geüpload, deelde Destiny een update waarin stond dat een andere dief de doos had opgehaald.

@desticle #greenscreenvideo #greenscreen lol hoping he falls for the bait. Stay tuned for part two…🤣 #amazontheif #packagethief #bedstuy ♬ original sound – destiny marin416

Amazon dief

“Hij is de verkeerde Amazon dief. Dus een andere Amazon pakketdief heeft de doos met s**t van mijn moeder gestolen,” legde ze uit. Maar haar moeder was niet van haar stuk gebracht en vertelde haar dochter: “Maak je niet druk, dat krijg je als je de spullen van mensen steelt.” De strijd tegen de dieven was echter nog niet voorbij, want Destiny’s moeder zei dat ze van plan was om “nog een doos in te slaan” om de oorspronkelijke dief een lesje te leren. “Dit is nog niet voorbij,” zei Destiny’s moeder buiten beeld.

Kijkers staan aan de kant van de familie en moeten lachen om de kosten van de dief. Velen delen hun ongeloof over de moeite die sommige mensen doen om een pakketje te stelen. Iemand schreef: “Amazon pakketdieven zijn zo grappig alsof ze een misdrijf riskeren voor wat? Een iPhone oplader?” terwijl een ander grapte: “Kunnen we haar een Taco Bell-cadeaubon sturen of zo? Maak het echt gedenkwaardig.” Ondanks dat de doos werd opgepikt door de verkeerde dief, geloven TikTok-gebruikers dat de betrokkenen toch hun verdiende loon krijgen: “Ze verdienen het allebei en zouden eerlijk gezegd gearresteerd moeten worden.”

Bron: Unilad

enorme biceps

Man met ongelooflijk grote biceps laat mensen absoluut geschokt achter

Beeld: TikTok

Influencer die haar natuurlijke lichaamshaar omarmt, confronteert negativiteit: “Niets verkeerds aan te zien!