in

Vrouw beweert dat buren ‘zo ziek’ werden om haar te zien zwemmen in achtertuin dat ze een ‘enorme muur’ optrokken

achtertuin
Beeld: TikTok @bikininicole

Als je in de buurt van je buren woont, is de kans groot dat je ooit een geschil met ze hebt gehad. Misschien heb je per ongeluk op hun bloembed geparkeerd. Of stond de muziek op een avond iets te hard? Of misschien heb je, net als ‘Bikini Nicole’, te lang in bikini gezwommen en genoten van je eigen achtertuin.

Zwemmen in achtertuin

Toegegeven, je hebt een zwembad en mooi weer nodig om je in dit scenario te kunnen vinden, dus het zou waarschijnlijk niet in Engeland gebeuren. Maar het lijkt precies te zijn wat er is gebeurd met Nicole, die zichzelf beschrijft als een ‘pittig Texaans meisje’ dat ‘altijd lacht en lacht’. Naast lachen en glimlachen brengt Nicole ook graag veel tijd door in bikini – zoals haar naam op TikTok duidelijk maakt. Ze deelt regelmatig video’s van zichzelf terwijl ze rondhangt bij het zwembad, pronkt met haar zwemkleding en geniet van de zon en heeft een publiek van meer dan 12.000 mensen die graag elke update ontvangen.

Helaas lijkt het erop dat Nicole’s buren niet zo graag willen zien wat ze elke dag uitspookt. In een post die eerder dit jaar werd gedeeld, richtte de TikToker de camera op de grens tussen haar huis en dat van haar buurman, die was gemarkeerd met een houten hek. Het huis van de buren lijkt iets hoger te staan dan dat van Nicole, waardoor het uitkijkt op haar tuin en zwembad. Dit is niet per se een ongebruikelijke indeling en beide bewoners zouden gewoon hun ogen kunnen afwenden om ervoor te zorgen dat de ander hun privacy heeft, maar de buren besloten actie te ondernemen met betrekking tot hun uitzicht op Nicole’s tuin door een nog grotere schutting te bouwen aan hun kant van het land.

@bikininicole This is a true story #neighbors #girlnextdoor #theyhateme #backyard #privatepool ♬ original sound – Johnny

Enorme barrière

De enorme barrière blokkeerde bijna het hele huis van de buren vanuit het gezichtspunt van Nicole, wat betekende dat ze haar waarschijnlijk minder in de tuin zouden zien rondhangen, waar ze, zo gaf ze toe, soms ‘beduidend minder draagt’ dan een bikini. Naast de post schreef ze: “Toen ze het zo zat werden om me schaars gekleed te zien, hebben ze een muur gebouwd.”

In een andere video legde Nicole uit dat ze net had geleerd over de trope van de ‘naakte buurman’ – iemand die ‘altijd voor hun ramen staat en gewoon t**s uit’. Als je zo iemand hebt, weet je precies waar ze het over heeft. Nicole voegde er echter aan toe: “En toen realiseerde ik me dat ik er geen heb. Ik had zoiets van, wacht eens even, ik ben de naakte buurvrouw.” “Let op de enorme zonwering die mijn buren hebben opgehangen, want ik ben DE buurman!”, zei ze. Nicole’s realisatie kan gebruikt worden als een les – als je geen naakte buur hebt, en de mensen om je heen lijken hun gordijnen meer dan nodig te sluiten, misschien ben jij dan die buur?

Bron: Ladbible

kassier

Vrouw sluit onmiddellijk haar rekening nadat kassier weigert haar geld te laten opnemen

fles opener

Mensen ‘verbijsterd’ als vrouw een fles wijn opent zonder flesopener