in

Ongelooflijke lichaamsaanpassingen van Guinness World Records

Beeld: YouTube @ Guinness World Records

De organisatie Guinnes World Records noteert alle bijzondere prestaties van verschillende individuen. Om deze mensen een blijk van waardering te geven krijgen ze een erkend record. Records die verbroken worden kunnen verschillende onderwerpen omvatten. Voor wat betreft het onderwerp lichaamsaanpassingen heeft de organisatie ook enkele records genoteerd.

Zwaarste gewicht opgetild met gaatjes van oren

Een van de records die Guinnes World Records heeft genoteerd is van een man die met het zwaarste gewicht geeft opgetild. Dit heeft hij gedaan met behulp van zijn oorgaten. Om wat saus erbij te zetten was hij ook bezig rond te draaien met het enorm gewicht hangend aan zijn oor. Wie de video bekijkt zal ongetwijfeld zijn hart vast houden, omdat het veel erop lijkt dat zijn oorlel elk moment kan doorsnijden.

YouTube @ Guinness World Records

Meeste getatoeëerde senioren koppel

Een senioren koppel is door Guinnes World Records ook voorzien van een erkend record. Het gaat om een oudere man en vrouw. Zij hebben officieel het record van meest getatoeeerde senioren koppel op hun naam staan. Zowel de vrouw als de man hebben hun lichaam voor meer dan 90% bedekt met tattoos. Charles Helmke heeft zijn lichaam voor 97.5% bedekt, terwijl Charlotte Guttenberg haar lichaam voor 98.75% bedekt heeft met inkt.

Ongelooflijke lichaamsaanpassingen van een vrouw

De 49-Jarige Mexicaanse Maria Jose Cristernia is door de Guinnes Book of Records ook voorzien van een erkend record. Officieel heeft zij de record van meest lichaamsaanpassingen die een vrouw heeft ondergaan. Maria heeft namelijk drie ronde balletjes aan beide kanten van haar voorhofd laten inplanten. Ze heeft haar tanden laten slijpen waardoor ze veel weg hebben van die van een vampier. Daarnaast heeft ze verschillende piercings laten zetten aan haar gezicht: een paar aan haar wenkbrauwen, oren en een haar neus.

Bron: YouTube

Politie identificeert man die aan marathonlopers tijdens race glazen met rum in plaats van water gaf

Radiopresentatrice merkt opmerkelijke boodschap op hand van trein passagier