in

Bestuurder van piepkleine auto denkt met zijn auto een vrachtwagen te kunnen stoppen

Bestuurder van piepkleine auto denkt met zijn auto een vrachtwagen te kunnen stoppen: 'Hij heeft een grove inschattingsfout gemaakt!'
Afbeelding: Screenshots YouTube Kanaal ViralHog

Een bestuurder van een kleine auto, dacht met zijn kleine vierwieler een vrachtwagen te kunnen stoppen, maar het liep helaas niet zo goed af. Het resultaat was dat hij een grove inschattingsfout had gemaakt. In het verkeer kan het wel eens voorkomen dat een bestuurder onvriendelijk rijgedrag vertoont in het verkeer. Maar de actie van deze bestuurder roept wel wat vraagtekens op. Het was niet alleen een niet doordacht actie, maar hij zette zijn leven ook op het spel.

Bestuurder van de piepkleine auto

De video is gemaakt door een dashcam van de vrachtwagen. Aan de hand van de beelden is het meer dan duidelijk dat bestuurders van vrachtwagens een overzichtelijk beeld hebben over het verkeer. Dit is ook goed, omdat aanrijdingen waarbij een vrachtwagen erbij betrokken wil je zo min mogelijk hebben. De beelden tonen de route die de vrachtwagen aan het afleggen is. Alles lijkt goed te gaan tot op het moment dat een piepkleine auto in beeld komt. Wat de bedoelingen van deze piepkleine auto is, is niet duidelijk. Wat wel afgeleid kon worden is dat door het rijgedrag van de bestuurder, van de piepkleine auto, er een gevaarlijke situatie ontstond.

YouTube @ViralHog

Grove inschattingsfout gemaakt

Wat de bestuurder van de piepkleine auto gedaan heeft, is het volgende: hij heeft voor de vrachtwagen abrupt op zijn remmen getrapt. De vrachtwagen kon net op tijd stoppen, omdat het niet reed met een hoge snelheid. Alhoewel de vrachtwagen op tijd kon stoppen, is de bumper van de piepkleine auto toch geraakt. Het gevolg is dat de kleine auto naar voren gerold is. Op een gegeven moment komt de vrachtwagen en de andere auto tot stilstand. Uit de kleine auto stapt er een man uit die verhaal komt halen bij de bestuurder van de vrachtwagen chauffeur. Wat hij niet weet is dat hij echt van geluk mag spreken. Het kon namelijk anders aflopen voor hem.

Bron: mancho.be

Vrouw steelt op zeer opvallende wijze de aandacht tijdens trouwfeest

roekeloze motorrijder

Roekeloze motorrijder Betaalt Hoge Prijs voor zijn Dwaze Gedrag