in

Peuter verandert time-out in schattig dansfeestje

Beeld: TikTok @carakuulei

Cara (@carakuulei) is een ouder en TikToker die deelt hoe het is om drie kinderen onder de twee jaar op te voeden. Voor Cara is het ouderschap vol vreugde, uitdagingen en veel grappige momenten! In een recente video deelde Cara hoe een recente time-out voor haar peuter niet verliep zoals gepland, toen de hilarische peuter begon te dansen in plaats van stilletjes na te denken over hun slechte gedrag!

Time-out

De video begint met een opname van Cara’s peuter die alleen op de veranda van het gezin staat en een luier draagt. De peuter kijkt weg van de camera en is voor de duur van hun time-out beperkt tot een rood, wit en blauw gestreepte deken.

Een bijschrift luidt: “POV: je zet je peuter buiten in time-out, maar ze horen een beat bij het huis van de buren.” De peuter staat even stil en staart in de verte. Dan begint de muziek te spelen en begint de peuter te dansen! Zij begint met haar armen in de lucht te zwaaien en met haar voeten op de grond te stampen op het ritme van de muziek. Dan rent ze weg van de aangewezen time-out deken en danst verder op een hoek van de veranda.

@carakuulei New to this whole parenting a toddler thing…is this how timeout works? 😂 #fyp #foryou #foryoupage #funnytoddler #momofmultiples #viralbaby #babiesoftiktok #toddlersoftiktok #toddlermom #toddlerlife #irishtwins ♬ original sound – Cara

Aandacht

Op een gegeven moment kijkt de peuter achter zich en trekt de aandacht van haar moeder. Ze weet dat ze de deken niet mocht verlaten, dus rent ze terug naar de deken, waar ze verder danst! “Ze heeft je te pakken”, hoor je Cara’s man achter de camera zeggen. Beide ouders beginnen te giechelen als ze naar de dansende peuter kijken. De video eindigt met de peuter die opnieuw van de deken wegrent om aan één kant van de veranda verder te dansen. “Nieuw in dit hele ouderschap, een peuter ding”, schrijft Cara in een bijschrift. “Is dit hoe time-out werkt?”

Cara’s lieve video deed kijkers barsten. “Time-out = tijd om buiten te feesten”, merkte een kijker op.” Oh mijn god! Dat is hilarisch”, schreef een andere kijker. “Dat is de schattigste kinderstraf video die ik ooit heb gezien”, merkte een andere TikTokker op.

@carakuulei Can’t help but DANCE 😎💃🏽 #viralvideo #fyp #viralbaby #babiesoftiktok #foryou #foryoupage #dancingbaby #babydance ♬ original sound – Cara

Bron: Yahoo

Beeld: TikTok @carakuulei

Nieuwe seizoenen van ‘Love, Deaths and Robots’ en ‘Avenue 5’ zijn binnenkort te zien op Netflix!

Man die €10 miljoen bij loterij won wenste dat hij nooit had gewonnen