in

Influencer die haar natuurlijke lichaamshaar omarmt, confronteert negativiteit: “Niets verkeerds aan te zien!

Beeld: TikTok
Beeld: TikTok

Een Britse vrouw maakt er een bewuste keuze van om geen scheermesjes in haar huis te hebben en geniet ervan haar natuurlijke lichaamshaar te tonen. Hoewel de meerderheid van haar volgers haar bewondering laat blijken, wordt ze ook geconfronteerd met negatieve reacties.

Natuurlijke lichaamshaar

Lydi Winter, een Britse influencer, omarmt het laten groeien van haar lichaamshaar op een manier die overeenkomt met de natuurlijke staat. Dit houdt in dat ze haar oksel-, schaam- en beenhaar ongestoord laat groeien. Onlangs deelde ze een video op TikTok waarin ze in een bikini uit het zwembad stapt en de nadruk legt op haar lichaamsbeharing. Ze vraagt haar volgers: “Wat is jullie mening over mijn bikini-lichaam?”

De video heeft bijna honderdduizend keer bekeken en de reacties stromen binnen. Velen prijzen haar als een “krachtige en trotse natuurlijke schoonheid”, zeggen dat ze “heel mooi is met haar” en verklaren hun liefde voor haar haar. Desondanks hebben enkele bedenkingen geuit. Sommigen gaan zelfs zo ver om haar te vergelijken met een aap en vinden haar beharing “walgelijk”. Gelukkig heeft Lydi Winter een scherp weerwoord paraat. Ze reageert met: “Er is niets walgelijks aan natuurlijk lichaamshaar. Laten we volwassen worden!”

@lydihairy What do you think of my bikini body? #hairycreator #hairyfans #bodyhair #bikinibody #hairybikini ♬ Original Sound – Unknown

Bron: Zita

amazon pakket

Moeder poept in Amazon pakketje om wraak te nemen op ‘dief’

influencer

Influencer staat voor de camera te poseren en ontdekt achteraf iets extreem