in

Vrouw met 11 kinderen van 8 verschillende vaders reageert op mensen die haar een ‘slechte moeder’ noemen

Een TikTokker is het blijkbaar beu om te moeten uitleggen waarom ze 11 kinderen heeft met acht verschillende vaders. De vrouw, die op sociale media PhiPhi heet, gelooft dat het een kwestie van ‘wiskunde’ is waarom ze zoveel heeft.

8 verschillende vaders

Terwijl de gedachte aan meer dan één kind voor sommigen te veel is, is het voor anderen duidelijk: hoe meer, hoe beter. PhiPhi lijkt zich niets aan te trekken van de haters en ging eerder al viral, omdat ze haar redenering achter het hebben van zoveel kinderen uitlegde. Op TikTok zei ze: “Ik word er ziek van als ik moet uitleggen waarom ik acht verschillende vaders heb voor mijn kinderen. “Ik ga dit een keer uitleggen voor jullie zodat er geen vragen meer zijn.-“Als je één hebt en je neemt er één weg, he j nul. Maar als je er acht hebt en je neemt er drie weg, dan heb je er nog steeds vijf.” Hoewel haar uitleg niet echt uitgebreid was, is het vrij duidelijk dat haar logica is dat ze niet wil dat haar kinderen ooit ‘vaderloos’ zijn.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound – PhiPhi🍭

Behoorlijk woest

De commentaren waren echter, zoals gewoonlijk, behoorlijk woest. Eén persoon merkte op: “Bro ze zijn geen Pokémon. Je hoeft ze niet allemaal te vangen.” “De echte vraag is hoe baby daddy nummer 6,7 en 8 zichzelf toestonden om nummer 6,7 en 8 te zijn. Dat zou ik nooit kunnen,” voegde een tweede toe. Een ander merkte op: “Er lijkt veel wiskunde betrokken te zijn bij jullie ouderschap!” “En wist de 8e van de 7 voor hem?” vroeg iemand anders zich af.

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @phieudoraa

Serveerster die koffie in lingerie moet serveren, heeft een hekel aan enge opmerkingen van mannen

Serveerster die koffie in lingerie moet serveren, heeft een hekel aan enge opmerkingen van mannen

Vrouw klaagt haar moeders arts aan, omdat hij heeft toegelaten dat ze geboren werd"

Vrouw klaagt haar moeders arts aan, omdat hij heeft toegelaten dat ze geboren werd”