in

Man had moeite om een ​​baan te vinden omdat hij op een kind lijkt

Beeld: YouTube @TribunnewsWIKI Official

Een onwaarschijnlijke virale ster heeft gebruikers van sociale media op hun hoofd laten krabben nadat ze hadden onthuld dat hij geen baan kon krijgen omdat hij er zo jong uitzag. Hij beweerde namelijk een 27-jarige man te zijn, maar als je naar hem kijkt, zal je best wel toegeven dat hij op een kind lijkt.

Op een kind lijken

Mao Sheng, uit Guangdong in China, heeft moeite om een werk te vinden, omdat werkgevers niet geloven dat hij echt in de twintig is. Mao zegt dat hij gedwongen was de kostwinner van het gezin te worden toen zijn vader een beroerte kreeg. Maar hij denkt dat hij een ‘nadeel’ heeft vanwege zijn jeugdige uiterlijk. Verder geeft hij aan dat hij is afgewezen door potentiële werkgevers toen hij solliciteerde naar banen bij lokale fabrieken. Ja, omdat ze gewoon niet dachten dat hij de waarheid sprak over zijn leeftijd. De werkgevers zijn hoogstwaarschijnlijk ook bezorgd dat het in dienst nemen van iemand die er minderjarig uitziet, de aandacht van autoriteiten kan trekken en tot sancties kan leiden. In een video legde Mao uit: “Veel mensen beschouwen verjonging als een zegen, maar voor mij is het een nadeel. “Mijn uiterlijk verhindert dat ik een baan heb om mijn gezin te onderhouden.”

Benarde situatie

Mao’s benarde situatie ging al snel viraal nadat op video’s hem te zien was over de moeilijkheden die hij ondervond bij het vinden van werk. Op een van de video’s is zijn leeftijd bevestigd toen zijn identiteitsbewijs op camera te zien was, met zijn geboortejaar vermeld als ‘1995’. “Ik hoop dat hij een baan vindt, dit bureau wil zijn salaris niet hacken”, merkte een persoon op.

Iemand anders schreef: “Lach alsjeblieft niet om hem, hij is tenminste bereid om nuchter en schoon geld te verdienen zonder chaos in de samenleving te veroorzaken.” Een derde zei: “Ik heb elk van zijn video’s bekeken en ik had het gevoel dat hij nooit lachte of gelukkig was. Toen ik zijn uitdrukking zag, voelde ik me onuitsprekelijk verdrietig, helaas! Ik wil huilen, maar als ik 27 ben, kan ik het echt niet beschrijven.” Anderen bleven twijfelachtig, met één schrijven: “De ID-kaart is verkeerd, de stem en het uiterlijk zijn niets als 27 mensen.” Een ander zei: “Hoe oud is deze man? Hij ziet er zestien of zeventien uit!”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @TribunnewsWIKI Official

Boomchirurg neemt wraak: klant betaald niet voor het snoeien van heggen

Mensen geschokkeerd van slak die spaghetti eet