in

Vrouw belandde in driehoeksverhouding nadat werkcollega verliefd werd op haar en haar partner

relatie met werkcollega

Een vrouw ging uiteindelijk van een koppel naar een drietal nadat haar werkcollega bekende dat ze verliefd op hen was.

Driehoeksverhouding met werkcollega

Klinisch psycholoog Dr Nicole LePera gaf aan Annie McManus op de Changes podcast toe dat ze ‘doodsbang’ was toen collega Jenna Weakland zei dat ze gevoelens had voor haar en haar vrouw Lolly. Dr LePera was op dat moment al zeven jaar samen met haar vrouw. En geen van hen had ervaring in een niet-monogame relatie. Ze heeft nu echter gepleit voor hoe positief hun relatie is en Weakland postte onlangs om te zeggen dat er ‘zoveel voordelen zitten aan het hebben van een levenspartnerschap met meer dan één mens’. “Meer dan een koppel, we zijn een familie, beste vrienden – een team. Ik hou ervan het leven op te bouwen met jullie engelen”, schreef Weakland op haar Instagram-pagina.

Verandering

In de podcast legde Dr. LePera uit wat er gebeurde om van een koppel een throuple te maken en hoe het voor hen allemaal de inleiding was tot een polyamoreuze relatie. Ze zei: “Jenna zette ons allebei neer, op verschillende momenten, en zei dat ze romantische gevoelens had voor ons allebei. “Nooit hadden we het erover gehad, nooit had ik echt iets gehoord over een meer meervoudige relatie. Dr. LePera kondigde de verandering in haar relatie aan in augustus, met de volgende mededeling: “Het heeft me spiritueel, emotioneel en mentaal uitgebreid. Het was rauw. Beangstigend. Meer en meer stellen verwelkomen een derde partner in hun relatie, of zijn er gewoon opener over.

Er zijn voorbeelden van beroemdheden, zoals David Haye die open is over zijn relatie, terwijl veel andere mensen het koppelmodel ook hebben overgenomen voor hun eigen relaties. Soms ontmoeten de koppels gewoon iemand anders waarbij ze allemaal gevoelens voor elkaar ontwikkelen, of dat nu in de plaatselijke sportschool is of met iemand die ze op vakantie hebben ontmoet. Sommige throuples zijn zelfs ontstaan na een ontmoeting voor een one night stand op Tinder, wat bewijst dat er niet één pad is naar liefde en geluk. Andere stellen hebben gezegd dat het weliswaar een uitdaging is om het “delicate evenwicht” van hun leven samen te bewaren, maar dat ze vooral te kampen hebben met “jaloerse” mensen die hun relatie niet zien zitten omdat ze gewoon jaloers zijn.

Bron: Ladbible

barbie

Menselijke Barbie’ toont haar extreme nieuwe uiterlijk na haar nieuwe ronde van operaties.

messen onder bed

Vader die ‘kind’ adopteerde dat 22-jarige bleek te zijn, vreesde voor zijn leven na ‘het vinden van messen onder haar bed’