in

LOLLOL

Man bouwt een stellage rondom een auto die zijn inrit blokkeerde

Man bouwt een stellage rondom een auto die zijn inrit blokkeerde
Beeld: 9gag.com

Een man heeft een stellage rondom een auto gebouwd. Deze auto blokkeerde zijn inrit, omdat deze net ervoor was geparkeerd. De meeste mensen hebben een hekel aan bestuurders die fout of asociaal parkeren. Het is ongehoord en het is in ieder geval geen gedrag waarop je zit te wachten. Zonder meer geldt dit ook voor het geval iemand je inrit met zijn auto blokkeert. Hoe dan ook zul je als eigenaar wat moeten doen, als je inrit geblokkeerd is geworden.

Stellage rondom auto die inrit blokkeerde

De heer Shaw, directeur van Shaw Scaffolding Services, zei dat chauffeurs regelmatig het bord ‘niet parkeren’ buiten het gebouw in Seaham, County Durham, negeren. Dus besloot hij het heft in eigen handen te nemen als het weer gebeurde. Parkeren is een lastig probleem, waar dan ook ter wereld. Het lijkt erop dat chauffeurs het niet kunnen nalaten om fout te parkeren. De heer Shaw had een creatieve manier bedacht om een indringende chauffeur een lesje te leren nadat hij voor de ingang van zijn magazijn had geparkeerd.

Beeld: 9gag.com

Frustratie

Volgens Shaw was het de bedoeling een signaal te sturen naar de bestuurder dat hij zijn actie niet op prijs stelde. Toen de bestuurder terugkwam kon hij zich niet indenken dat dhr. Shaw zoiets gedaan heeft. Maar uiteindelijk hebben beide heren het voorval op een nette manier besproken. Wat wel vast staat is dat dhr. Shaw alle recht heeft om boos te worden. Voor zijn inrit heeft hij namelijk duidelijk aangegeven dat er voor zijn inrit niet geparkeerd mag worden. Daarnaast is het zo dat je als bestuurder nooit voor een inrit mag parkeren. Misschien is het tijd dat de dhr. Shaw een andere manier zoekt om aan te geven dat er voor zijn inrit parkeren verboden is.

Bron: 9gag.com

Man veroordeeld voor het stelen van 200.000 Cadbury chocolade eieren

Man veroordeeld voor het stelen van 200.000 Cadbury chocolade-eieren

japanse bal

Mysterie van Japanse gigantische bal mogelijk opgelost