in

Man beweert dat hij voor zijn vrouw mag uitlopen omdat hij ‘alles betaalt’

uitlopen
Beeld: Instagram

UFC-kampioen Sean O’Malley heeft beweerd dat hij voor zijn vrouw Danya Gonzalez ‘mag’ uitlopen omdat hij ‘alles betaalt’.

Uitlopen

Nadat hij er nog niet achter was dat trouw niet gerelateerd is aan zijn banksaldo, pochte de bantamgewicht vervolgens trots dat hij een ‘koning’ was. (Grimmig!) Toen hij hun relatie besprak op de podcast Raw Talk, zei de 28-jarige dat hij zijn vrouw bedriegt, ondanks dat ze samen een driejarige dochter hebben. Terwijl hij zijn eigen fouten graag door de vingers ziet, is O’Malley niet blij dat Gonzalez hetzelfde doet. Na een vraag van de podcasthost antwoordde de UFC-vechter: “Nee, dat gebeurt niet.” O’Malley beweerde zelfs dat hij het recht had om vals te spelen omdat hij hun extravagante levensstijl financiert. Hij zei zelfs tegen de presentator Bradley Martyn: “Ik ben een koning, ik betaal voor alles.”

“Ik behandel Danya als een koningin. Als ik een beetje neuk, wat heeft dat er dan mee te maken?” Hij voegde eraan toe dat zijn hormonen ook meespeelden in zijn afschuwelijke houding en zei: “Ik heb testosteron door mijn aderen stromen; het is simpel.” Zijn controversiële opmerkingen gingen al snel viraal en fans riepen hem online uit. Nadat een clip van het afschuwelijke interview op Twitter was gedeeld, reageerden velen boos in de comments. Een persoon schreef: “wild a** take. Waarom trouwen op dat punt? Je moet nooit je vrouw bedriegen punt.” Anderen waren het ermee eens, en een ander voegde eraan toe: “Deze man is een echte traktatie, zal eindigen blut en zonder vrouw in een mum van tijd.”

Voormalige fans

Ondertussen haalde een derde voormalige fan uit naar de zelfbenoemde ‘King’ status van de UFC-vechter in een brutale tweet. “Bro heeft 1 miljoen dollar verdiend in zijn carrière, de bijna 50% aan belastingen niet meegerekend, en hij denkt dat hij een soort koning is,” schreef de gebruiker terwijl hij de bantamgewicht uitbranderde. Sommigen grapten zelfs over het huwelijk van O’Malley en zeiden dat hij snel gescheiden zou zijn, gezien hoe open hij was geweest over zijn verraad. “Als er één ding is dat hij niet wil doen, is uitzenden dat hij met andere vrouwen slaapt, omdat de monetaire ongelijkheid hem het recht geeft om haar gevoelens te negeren,” tweette een vierde. Ze voegden er toen aan toe: “Echtscheidingsadvocaten houden als geen ander van openbare verklaringen.” Laten we hopen dat O’Malley bij zinnen komt als de bel gaat.

Bron: Unilad

peuter in eerste klas

Moeder wordt uitgescholden door vliegtuigpassagier nadat ze eerste klas stoel had geboekt voor haar peuter

Afspraakjes

Vrouw krijgt woedende reacties nadat ze heeft toegegeven dat ze bankgegevens eist van mannen op hun eerste afspraakjes