Menu
in

Loterijwinnaar gedumpt door partner en verliest ook het gewonnen geldbedrag

Loterijwinnaar van € 11636.95 per maand voor de komende 30 jaar gedumpt door partner en van de jackpot afgesneden

Afbeelding: screenshots YouTube kanaal The National Lottery

In maart 2021 was Kirk Stevens een dolgelukkige man. Hij en zijn partner, Laura Hoyle, hadden de ‘Set For Life’-trekking van een Nationale Loterij gewonnen. Dit hield in dat er de komende 30 jaar € 11636.95 per maand op hun rekening gestort zouden krijgen.

Gedumpt door partner en afgesneden van de jackpot

Toen ze het nieuws hoorde liet hij de champagne knallen, poseerde met de enorme cheque en droomde van hun toekomst samen. Maar eerder deze zomer verliet Laura hem en nam ze de rest van de jackpot van € 4.2 miljoen mee. De 39-jarige zei het volgende aan The Sun: “Laura vertelde me dat we een luxueus leven zouden leiden als we zouden winnen en nu is ze weg”. Verder gaf hij aan: “Ze trok de stekker eruit en nam alles mee. Ze wil zelfs onze twee honden.”. Kirk, uit Hucknall, Nottinghamshire, zei dat Laura bij hem introk nadat ze elkaar in 2018 via een vriend hadden ontmoet. “Ze vroeg me hoeveel ik voor de huur wilde, maar wat mij betreft was ze mijn vriendin”, herinnert hij zich.

YouTube @ The National Lottery

€ 11636.95 per maand voor de komende 30 jaar

Kirk zei: “Onze namen stonden op de cheque waarmee we poseerden voor foto’s en elk persbericht van [Nationale Loterij-exploitant] Camelot deed verslag over de prijs die wij samen hadden gewonnen.” “Laura heeft haar baan meteen opgezegd en we hebben een Porsche Cayenne gekocht. Het was echt een spannende tijd.” Kirk had zijn zinnen gezet op het huwelijk en kocht zelfs een verlovingsring, maar hun relatie begon onstuimig te worden en stelde daarom zijn voorstel uit. Na de bruiloft van een vriend in juni, maakte ze een einde aan hun relatie voordat ze naar een nieuwbouwhuis zouden verhuizen waar ze een aanbetaling van € 581950.00 hadden gedaan na de overwinning. Kirk beweert dat ze ook stopte met het overmaken van de maandelijkse betalingen van € 1165.05. Dat Kirk is afgesneden van de jackpot is zeker jammer te noemen.

Bron: ladbible.com

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten