in

Lerares geschorst nadat leerlingen haar pikante content vonden ‘wist dat deze dag zou komen’

lerares geschorst
Beeld: Twitter

Een lerares die online aanstootgevend materiaal verkoopt, is geschorst nadat haar leerlingen de beelden hadden gevonden.

Lerares geschorst`

Brianna Coppage werd woensdag (27 september) met verlof gestuurd na een gesprek met twee bestuurders van de St. Clair High School in Missouri. Toegang tot schoolmails en andere software werd verwijderd na de onthulling door leerlingen. De 28-jarige, die de schuilnamen Brinley Love en Brooklin Love gebruikte, had op een aantal websites voor volwassenen content gecreëerd, maar de lerares zegt dat ze dit verwachtte. Ondanks haar buitenschoolse verdiensten geloofde Brianna dat de dag dat iemand het ontdekte “eraan zat te komen”. Nu hoeft de lerares niet langer om te gaan met de “wolk die boven mijn hoofd hangt” nu haar pikante foto’s en verkoop ontdekt zijn door haar leerlingen. Een verklaring van de schooldirecteur bevestigde dat ze geschorst was.

In een gesprek met de St. Louis Post-Dispatch zei Brianna: “Het was altijd een soort wolk boven mijn hoofd, alsof ik nooit wist wanneer ik ontdekt zou worden. Toen, ongeveer twee weken geleden, kregen mijn man en ik te horen dat mensen erachter kwamen. Dus ik wist dat deze dag eraan zat te komen.” Brianna gelooft dat haar bijverdienste misschien is ontdekt nadat zij en haar man in een video verschenen met twee volwassen sterren met een grote aanhang. Schooldirecteur Kyle Kruse bevestigde dat het district “onlangs op de hoogte is gebracht van het feit dat een werknemer mogelijk ongepaste media op één of meerdere internetsites heeft geplaatst. De school heeft inmiddels juridisch advies ingewonnen.

Uitgebreid onderzoek

Kruse bevestigde: “Het district heeft een juridisch adviseur in de arm genomen om een uitgebreid onderzoek naar deze zaak uit te voeren. De acties die naar aanleiding van het onderzoek worden ondernomen, zullen in overeenstemming zijn met het beleid van het bestuur en met advies van de juridisch adviseur.” Brianna had lesgegeven aan eerste- en tweedejaarsstudenten aan het college en bood haar lessen aan aan eerste- en tweedejaarsstudenten. Ze verdiende tussen de £6.5k ($8.000) en £8.1k ($10.000) per maand bovenop haar salaris op school.

Brianna voegde eraan toe: “(Het district zegt) dat ze nog geen beslissing hebben genomen, maar ik ben de stukjes bij elkaar aan het leggen dat ik niet terugkom. Ik ben me er erg van bewust dat ik waarschijnlijk nooit meer les zal geven, maar dat was een beetje het risico dat ik nam. Daar ben ik verdrietig over. Ik mis mijn studenten. “Er wordt verwacht dat leraren de morele leiders van leerlingen zijn en daar ben ik het niet mee oneens. Ik onderwees het curriculum. Ik leerde leerlingen lezen en schrijven en ik leidde ze niet rond met mijn gedachten of overtuigingen. … En ik kan niet controleren wat mensen van me denken.

Bron: Dailystar

2 baarmoeder en 2 schaamspleten

Vrouw is geboren met twee baarmoeders en twee schaamspleten

passagiers op luchthaven

Vrouw zonder kleren schokt passagiers op luchthaven door ‘niets te dragen vanaf haar middel’