in

Colombiaanse man die verloofd is met een lappen pop kondigt ‘geboorte’ van hun derde kind aan

geboorte van kind

Een man die beweert verloofd te zijn met een lappenpop heeft de ‘geboorte’ van hun derde kind samen aangekondigd.

Geboorte van derde kind

Cristian Montenegro, uit Colombia, beschreef zijn verloofde Natalia al eerder als de ‘liefde van zijn leven’. Het stel dat samen al een zoon en een dochter heeft onthulde dat ze hun pasgeborene Sammy hebben genoemd. Foto’s van de ‘geboorte’ tonen Natalia gekleed in een ziekenhuisjurk terwijl ze op een bed ligt. Terwijl haar verloofde naast haar staat, is een lappen deken arts gekleed in een witte laboratoriumjas, haarnet en gezichtsmasker te zien die de aanstaande moeder verzorgt.

Tijdens de bevalling bedekt Cristian zijn gezicht met zijn handen terwijl hij zijn tranen bedwingt. Even na de komst van Sammy poseerde de trotse vader voor een selfie met op de achtergrond zijn nieuwe zoon op de buik van zijn moeder. Eerder deze week deelde Cristian het blijde nieuws met zijn TikTok-volgers in een inmiddels verwijderde video. Hij gaf de clip als bijschrift mee: ‘Welkom Sammy Montenegro’. Kijkers haastten zich om de trotse ouders te feliciteren in de comments. Een antwoordde: ‘Gefeliciteerd voor jou en je familie.’ Hij is zo mooi,’ voegde een ander eraan toe. Hij ziet eruit als een kleine babypop. Welkom Sammy,’ zei een derde.

Onder de indruk

Anderen waren onder de indruk van de omvang van de fotoshoot. Een vierde had ontzag voor de opstelling en zei: “Deze man moet een productie redacteur worden. ‘Het beste van alles is de dokter’, zei een andere fan. ‘Ik kan het niet’, reageerde een criticus. ‘Ik ben zo bang en lach tegelijkertijd.’

Voordat hij Natalia ontmoette, was Cristian naar eigen zeggen al een aantal jaren vrijgezel. In augustus 2022 kondigde het stel aan dat ze bezig waren met het plannen van hun droomhuwelijk, nadat Cristian de vraag had gesteld. Eerder dit jaar gaf Cristian zijn verloofde een babyshower in aanloop naar de komst van de kleine Sammy, waardoor zijn TikTok-kijkers zich afvroegen of Natalia een ‘natuurlijke bevalling’ of een keizersnede zou krijgen. Bovendien is Cristian niet de eerste die verliefd wordt op een lappenpop en een gezin sticht.

Bron & Beeld: Dailymail

Vrouw ontdekt dat vis die ze voor het avondeten gekocht heeft nog leeft: 'Het was twee dagen in de vriezer!'

Vrouw ontdekt dat vis die ze voor het avondeten gekocht heeft nog leeft: ‘Het was twee dagen in de vriezer!’

90-jarige Peter bedenkt zich toch: 'Besluit nu om door het leven te gaan als Patricia!'

90-jarige Peter bedenkt zich toch: ‘Besluit nu om door het leven te gaan als Patricia!’