in

School krijgt klachten van verontruste ouders die de lerares van hun kind “te sexy” vinden

School krijgt klachten van verontruste ouders die de lerares van hun kind "te sexy" vinden
Beeld: Instagram @teacherbaecollection_

Patrice Brown is lerares in de vierde klas in Atlanta. Zoals alle leraren over de hele wereld neemt zij haar werk serieus en besteedt zij veel tijd om ervoor te zorgen dat haar leerlingen het best mogelijke onderwijs krijgen. De kinderen waarderen de inspanningen van hun lerares enorm en staan graag onder haar leiding. De directeur van de school was echter verbaasd toen hij talrijke klachten ontving van de ouders van de kinderen. De reden hiervoor was dat Patrice te sexy is.

Klacht indienen

Hoe je eruit ziet, zou er natuurlijk niet toe moeten doen, als je je werk maar goed kunt doen. En blij zijn met je uiterlijk op een plek waar je 40 uur per week doorbrengt kan het verschil maken tussen goed en slecht werk. Maar een stel ouders uit Atlanta hebben een klacht ingediend bij de school van hun kinderen nadat foto’s van Patrice online viral gingen.

Te sexy lerares

De ouders zijn bang dat het uiterlijk van Patrice de leerlingen afleidt en hen ervan weerhoudt zich op hun schoolboeken te concentreren. De belangrijkste klacht van de ouders is dat Patrice strakke kleding draagt op haar werk. Maar Patrice schenkt geen aandacht aan de haters. In plaats daarvan blijft ze zich kleden voor succes en zet ze zich volledig in voor het onderwijs van haar leerlingen. Patrice zorgt goed voor de kinderen, dus zolang ze haar werk goed blijft doen, is het aan haar wat ze doet met haar privéleven en haar uiterlijk. Het is onduidelijk of de directeur maatregelen heeft genomen of zal nemen na de klachten. Wat vinden jullie? Zou Patrice zich conservatiever moeten kleden? Of doet ze er goed aan geen aandacht te schenken aan deze boze ouders?

Bron: Laughclub

Beeld: Instagram @teacherbaecollectio

Vrouw klaagt over pijn in de buik: haar partner wil onmiddellijk scheiden na de bevinding van de dokter

Serveerster scheldt klant uit die zei dat hij zijn vrouw met haar zou bedriegen maar slechts 10% fooi gaf