in

Vrouw die met gevangene trouwde zonder hem te ontmoeten: legt nu uit waarom ze hem verlaat

Beeld: YouTube @Naomi Oquendo/ YouTube @This morning

Als je verliefd bent doe je de meest domste dingen. En deze Britse vrouw heeft het namelijk bewezen door te trouwen met een Amerikaanse gevangene zonder hem te hebben ontmoet. En nu legt ze uit waarom ze haar man verlaat.

Getrouwd met een gevangene

Naomi Oquendo, 27 jaar, is via Zoom in het huwelijk getreden met de veroordeelde moordenaar Victor Oquendo, 31 jaar. Het paar is tijdens een lockdown ‘verliefd’ op elkaar geraakt. Hoewel ze elkaar nooit hadden ontmoet, was ze bereid meer dan tien jaar te wachten op de vrijlating van haar man, omdat hij zijn misdaden uit zelfverdediging zou hebben begaan. Maar nadat ze elkaar vorige maand voor het eerst persoonlijk hebben ontmoet, heeft Naomi op TikTok uitgelegd waarom ze nu van haar man is gescheiden.

Ze onthulde dat ze “geen slecht woord over hem te zeggen heeft” en dat ook nooit zal doen, maar ze besloot voor nu te vertrekken, omdat er niet aan haar behoeften werd voldaan. “Ik geloof van ganser harte dat hij mijn soulmate is, mijn wederhelft, en dat we voor elkaar gemaakt zijn. Maar soms is liefde niet genoeg,” zei ze. “Ik had een punt bereikt waarop ik alles op alles zette om hem te helpen, dat ik mezelf helemaal verloor. “Ik geloof dat in een partnerschap alles gelijk moet zijn, en dat je zoveel moet geven als je ontvangt, en ik had niet meer het gevoel dat ik dat kreeg.

https://www.youtube.com/watch?v=YfMh3ZlZeCg

Het keerpunt

Naomi legde verder uit dat het keerpunt voor haar was toen ze een Netflix-programma zag waarin werd gezegd dat iemand evenveel van je moet houden als je van jezelf houdt. Ondanks het feit dat ze nu gescheiden is van haar man, houdt Naomi zijn achternaam aan en is ze hoopvol dat ze zich uiteindelijk zullen verzoenen. Ze schreef op TikTok: “Ik zal voor altijd van hem houden & zijn achternaam houden. Er is niemand anders bij wie ik wil zijn, ik hoop dat we ons happy end krijgen.”

Naomi vertelde eerder over haar relatie met Victor in This Morning, waar ze haar man beschreef als ‘onbaatzuchtig’ en de ‘vriendelijkste persoon’. “Zijn hele leven heeft hij alleen maar liefde gewild”, zei Naomi. “Hij heeft het niet van zijn moeder gekregen. Hij kreeg het niet van zijn vader, die helaas is overleden. “Zijn hele leven is hij op zoek geweest naar iemand die van hem zou houden en voor hem zou zorgen. Die hem een veilig gevoel geeft.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Naomi Oquendo/ YouTube @This morning

99-Jarige man wil scheiden van vrouw om affaire van 70 jaar geleden

Stel met 37 jaar leeftijdsverschil moest elkaar jarenlang geheim houden