in

Kip legde gigantische ei, maar wat erin zit werd men sprakeloos

Toen de kip van deze man een ei legde dat twee keer zo groot was als een normaal ei, wist hij dat er iets bijzonders in moest zitten.
Hij besloot een video te maken om de inhoud te controleren, maar wat hij binnenin het ei vond heeft me compleet verrast. Dit is wel het laatste wat ik had verwacht! Het ei is zo groot dat het niet eens in de eierdoos past.

Hij houdt het reusachtige ei naast een ‘gewoon’ ei en je kunt goed zien hoe groot het ei daadwerkelijk is. “Die arme kip”, zegt zijn vrouw terwijl ze ziet wat er zich binnenin het ei bevindt. Wat we in de video zien komt zelden voor, maar is in theorie wel mogelijk
Dit kan namelijk gebeuren wanneer een ei zich aan het vormen is in de eileider van de kip, maar een andere eicel te snel vrijkomt. Die zorgt dan voor een samentrekking waardoor het eerste ei naar boven wordt geduwd. Zo vormt zich een ei in een ander ei. De kip zal het in ieder geval niet makkelijk hebben gehad toen ze dit ei legde.

Bekijk de video hieronder en vergeet deze clip niet te delen met je vrienden. Ik weet zeker dat hun monden open zullen vallen!

Man besloot te scheiden van zijn vrouw toen hij goed naar deze foto keek

Meisje doet dutje en papa filmt maar wat dan gebeurt verwacht niemand