in

Barman prankt collega’s met cake gemaakt van pure koffie!

Barman prankt collega's met cake gemaakt van pure koffie!
Beeld: TikTok @thebargebardublin

In een organisatie of bedrijf werken collega’s met elkaar samen. Dit doen ze om te werken aan de groei van het bedrijf. Na een tijdje met elkaar samen gewerkt te hebben ontstaat er een speciale band onder collega’s. Er is dan ruimte om grappen met elkaar te maken en meer. Dit is kennelijk precies wat er omging in een man die in een bar werkt. Hij kwam op het idee om zijn collega’s te trakteren met een speciale cake gemaakt van koffie.

Barman prankt collega’s

In de video is te zien hoe de barman de cake klaarmaakt. Hij verwerkt pure koffie op een zodanige manier dat het echt op chocolade cake lijkt. De ‘cake’ legt hij precies in het midden van een bord. Om de cake te versieren spuit hij witte room rondom de ‘cake’. Om zeker van te zijn dat zijn collega’s de indruk krijgen dat het echt om cake gaat, zet hij ook een paar aardbeien erbij. Dit doet hij keurig op een aantal borden om zijn collega’s te laten proeven. Wie naar de video kijkt zal merken dat hij alles keurig heeft uitgevoerd.

YouTube @ Cater Clips

Collega’s smullen van ‘cake’ gemaakt van pure koffie

Nadat de barman klaar was met zijn ‘cake’, was het tijd om zijn collega’s uit te nodigen om te komen proeven. In de video is te zien dat de collega’s zich opmaken om de ‘cake’ te beoordelen. Maar de gezichtsuitdrukking van de collega’s, nadat ze een hap hebben genomen van de ‘cake’, kan als hilarisch worden omschreven. Van de gezichten valt af te lezen dat ze zich gepakt voelen. Ze nemen de barman niets kwalijk en moeten zelfs erom lachen nadat ze ontdekt hebben dat het gaat om cake gemaakt van pure koffie. Een grapje uithalen met je collega’s moet van tijd tot tijd kunnen, zonder dat iemand zich gekwetst voelt.

Bron & Beeld: YouTube

Mysterieuze figuur gespot in verlaten verzorgingstehuis

Vrouw die man deelt met haar moeder geeft toe dat ze zus er soms bij betrekt