in

Deze tweeling die dol is op Barbie heeft meer dan $312,846 uitgegeven om op de iconische pop te lijken

dol
Beeld: YouTube

Twee door Barbie geobsedeerde tweelingen hebben maar liefst £160,000 ( $312,846) uitgegeven om er precies zo uit te zien als het Mattel speelgoed.

Dol op barbie

Dolly en Daisy Simpson, 26, uit Stockton-on-Tees, zijn volledig onherkenbaar van hoe ze er vroeger uitzagen. Volgens Dolly waren de twee altijd erg ‘onzeker’ over hun uiterlijk toen ze opgroeiden. “We hielden altijd van het uiterlijk van felblonde meisjes, met een geweldige bruine kleur en grote borsten, die eruit zagen als poppen, en sindsdien willen we er ook zo uitzien,” zei ze. “Als kind speelden we graag met Barbies en Bratz poppen, en toen we ouder werden keken we op naar Playboy konijntjes in de jaren 2000.” Zodra ze 18 werden, begonnen Dolly en Daisy met filerijden en in 2020 gingen ze voor het eerst onder het mes. Sindsdien hebben de twee bijpassende neuscorrecties, borstcorrecties en een Brazilian Butt Lift (BBL) gehad.

De zussen hebben een uitgebreide lijst cosmetische ingrepen ondergaan, waaronder lip-, kin-, wang-, kaak-, neus- en billenvuller, botox en veneers. De tweeling heeft ook toegegeven dat ze dezelfde ingrepen hebben ondergaan zodat ze er nog steeds hetzelfde uit zouden zien. Vorig jaar gingen Dolly en Daisy naar Turkije voor meer cosmetische behandelingen. Dolly boekte een afspraak voor facings en ging nog een keer onder het mes voor een BBL met liposuctie, terwijl Daisy een schaamlipcorrectie onderging om haar ‘designer vagina’ te creëren. Na de operatie is Dolly echter nog steeds niet helemaal tevreden met het resultaat en ze is van plan om nog een BBL te ondergaan. “Ik heb niet helemaal de resultaten gekregen die ik wilde met deze, maar het is een lang proces omdat je moet aankomen zodat er genoeg vet is om over te plaatsen,” zei ze.

Basic

“Voordat we iets lieten doen, zagen we er basic uit. “We voelden ons niet zo vrouwelijk en het voelde niet alsof ons uiterlijk bij onze persoonlijkheid of stijl paste. “We zien er veel liever uit als Barbiepoppen. De zussen hebben sindsdien een OnlyFans-website geopend, waar fans hen de bijnaam ‘Double D’ hebben gegeven. Elke maand verdienen ze maar liefst £10.000 (AUD $19.549) via de contentabonnementsdienst en gebruiken ze het geld voor hun operaties.

In This Morning legde Daisy uit dat ze zelfs opgewonden raakt op de dag van haar operaties. “Ik word nu echt opgewonden voor de dag van de operatie en ik hou zelfs van het herstel en wakker worden met de gedachte: ‘Wow, ik heb het gedaan,’ zei ze. “Ik zie plastische chirurgie en cosmetische ingrepen als gezondheidszorg – je bent het waard om dat geld aan jezelf uit te geven omdat je geluk het belangrijkste is.”

Bron: Ladbible

lipvullers

Vrouw geeft toe dat ze ’te ver’ is gegaan met haar lipvullers en dringt er bij haar fans op aan om alleen naar medische professionals te gaan

cruiseschip

Echtpaar besluit permanent op cruiseschip te wonen nadat ze ontdekken dat het goedkoper is dan een hypotheek te betalen