in

Baby lacht hysterisch als mama zoete aardappelen schilt.

Beeld: YouTube @Caters Clips

Je weet nooit wat een baby aan het lachen maakt. Ouders doen veel moeite (en kosten) om hun baby aan het lachen te krijgen, met speelgoed, liedjes of grappige gezichten… en uiteindelijk zal iets totaal willekeurigs de klus klaren. Die onvoorspelbaarheid maakt het lachen van baby’s nog magischer, om niet te zeggen hilarischer. Neem bijvoorbeeld de baby die lacht om aardappelen in de video van @mentalli_unwell.

Lachen om aardappelen

Dit lieve meisje heeft ongetwijfeld een speelkamer vol schattig speelgoed om haar te laten giechelen, maar wat kietelt haar grappige bot? De gigantische zoete aardappel die haar moeder aan het schillen is. Die kleine lach! En het geluid van die lach, omg. Is er iets schattigers? Die grappige baby is gewoon blij met zoete aardappelen. Is het de schil beweging die haar raakt? Het feit dat ze zo… oranje zijn? Doet het haar aan iets anders denken, zoals een grappige Muppet? Omdat deze baby nog niet uitgesproken is, zullen we nooit weten waarom ze zoete aardappelen zo grappig vindt. We kunnen gewoon dankbaar zijn dat ze dat doet, want deze beelden zijn zo schattig dat je ze meerdere keren moet bekijken.

@mentalli_unwell Sweet potatos are the corn 🌽 of Serafina’s life #momsoftiktok #funnybaby #babylaugh #newparents #dadtok #newborn #baby #firsttimemom #momlife #babyfood #momtok #momsover30 #newmom #newdad #parentsoftiktok #babylife #babytok #momjokes #cooking #greenscreenvideo #ITSCORN #sweetpotatoes ♬ It’s Corn – Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy

Gecharmeerd

Commentatoren waren helemaal gecharmeerd, en sommigen stelden zich voor wat ze zou kunnen visualiseren: “In haar ogen zwaai je met een zwarte stok en verander je de kleur van de aardappel lmao” “Omg haar lach doet me denken aan elmo dat is zo schattig”.

Bron: Wehavekids

Beeld: TikTok @mentalli_unwell

Peuter betrapt op schreeuwen tijdens zijn eerste achtbaan rit

Vrouw is verliefd op een alien!

Deze vrouw is verliefd op een alien!