in

48-jarige Hilary Swank onthult dat ze momenteel zwanger is van een tweeling

48-jarige Hilary Swank onthult dat ze momenteel zwanger is van een tweeling
Beeld: YouTube @LIVEKellyandRyan. Instagram @hilaryswank

Oscarwinnares Hilary Swank heeft een babybom laten vallen en onthult dat ze niet één, maar twee kinderen verwacht met haar man Philip Schneider. De Million Dollar Baby-ster deelde op woensdag (5 oktober) dat ze eindelijk zwanger is.

Hilary Swank zwanger van tweeling

De 48-jarige P.S I Love You-ster omschreef het spannende nieuws als ‘een totaal wonder’. “Ik word moeder! En niet alleen van één, maar van twee,” onthulde Swank. “Dit is iets wat ik al heel lang wil.” Ze voegde eraan toe: “Het is zo fijn om erover te kunnen praten en het te delen.”

Ze deelde het grote nieuws kort daarna ook op sociale media, door een foto van haar babybump te plaatsen met het bijschrift: “Coming soon…DOUBLE feature.” Hilary Swank lichtte later in Live With Kelly And Ryan toe hoe blij ze is dat ze binnenkort moeder kan worden. “Ik voel me nu geweldig”, vertelde zij gastheren Kelly Ripa en Ryan Seacrest. Ze voegde eraan toe dat haar kleren ‘haar niet meer passen’ en onthulde dat de cast en crew van haar nieuwe tv-show Alaska Daily niet wisten dat ze in de verwachting was tot haar aankondiging woensdag op de nationale tv.

Spijkerbroek opensnijden

De actrice herinnerde zich dat ze op een gegeven moment tijdens de opnames van Alaska Daily haar spijkerbroek moest opensnijden, omdat die haar niet meer paste en een jasje over haar kostuum moest aantrekken. “Ze kwamen en zeiden: ‘Dat is niet in de continuïteit’, dus zei ik: ‘Oh, ik denk dat het werkt’. Vervolgens zei ze tegen de producers dat ze de look zou laten werken, maar de tv-directeuren waren nog steeds niet overtuigd van haar grote nieuws.

Swank is door de jaren heen duidelijk geweest over haar plannen voor kinderen. “Ik wil absoluut ooit kinderen”, vertelde de Boys Don’t Cry-ster in 2006 aan People. “Dat is zeker iets waar ik als jong meisje altijd aan heb gedacht.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @LIVEKellyandRyan. Instagram @hilaryswank

'Zonder de hulp van mijn ouders zou ik eten totdat ik stierf'

‘Zonder de hulp van mijn ouders zou ik eten totdat ik stierf’

Vrouw met zeldzame aandoening ruikt permanent naar vis