in

Wilde video toont mannen die hun haar in brand steken en ‘het doorgeven’

Beeld: Twitter @HeavyOnSports

Er is een bizarre video online opgedoken waarop te zien is hoe een groep mannen elkaars haar in brand steekt. De zes vrienden geven een fles wodka door en steken één voor één elkaars hoofd in brand.

Haar in brand steken

Binnen enkele seconden lijkt iedereen zijn vlam te doven. Maar één man lijkt tegen te stribbelen en lijkt in ernstige problemen te zitten als hij niet de hulp van zijn vriend krijgt. Het vuur kon nog net worden gedoofd door zijn hoofd tegen het lichaam van zijn vriend te wrijven.

De belachelijke beelden zijn viraal gegaan op social media en mensen kunnen niet geloven wat ze zien. “Waarom leven vrouwen langer”, reageerde een persoon terwijl een ander zich afvroeg: “Wtf is er mis met mensen?” Een derde persoon zei: “Deze mannen hebben het pakket met vuur op hun hoofd doorgegeven. Ik zie waarom vrouwen langer leven.” En een ander voegde eraan toe: “Hoe dwaas kunnen mannen soms zijn?” “Dit niveau van schertsen is iets wat ver buiten mijn bereik ligt”, schreef een persoon sarcastisch.

Vlammen blussen

Volgens health.com moet je “de vlammen zo snel mogelijk met water blussen. Als er geen water beschikbaar is, smoor de vlammen dan met iets van stof”. Marquetta Breslin, een gediplomeerd cosmetoloog, vertelde de publicatie: “Een deken of jas kan zelfs werken en zal je toelaten om het vuur te smoren.

“Je wilt dat het haar zo snel mogelijk stopt met branden. Zolang er niet veel product in het haar zit, zouden de vlammen vrij gemakkelijk te doven moeten zijn.” Susan McKelvey, communicatiemanager bij de National Fire Protection Association, zei: “Dit betekent in wezen: Stop waar je bent, bedek je gezicht met je handen, indien mogelijk, en rol heen en weer of heen en weer totdat de vlammen volledig gedoofd zijn.”

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter @HeavyOnSports

Moeder woedend op Asos: kreeg korte broek 'met remsporen besmeurd' in de post

Moeder woedend op Asos: kreeg korte broek ‘met remsporen besmeurd’ in de post

Man die wind liet in het gezicht van politieagent krijgt 34 maanden cel

Man die wind liet in het gezicht van politieagent krijgt 34 maanden cel