Menu
in

Man die $2 miljoen per jaar uitgeeft om zijn biologische leeftijd terug te draaien, legt uit waarom hij elke dag meer dan 100 pillen slikt

draaien

Beeld: Instagram & TikTok

Bryan Johnson onderwerpt zijn lichaam dagelijks aan een streng regime in de hoop het verouderingsproces terug te draaien.

Verouderingsproces terug draaien

Onder toezicht van een team van 30 artsen ondergaat de miljardair het veronderstelde equivalent van 20.000 sit-ups in een half uur als onderdeel van zijn workout routine. Hij heeft zelfs een speciale machine om hem te helpen trainen en een anders onmogelijk straf regime mogelijk te maken. Johnson gelooft ook dat zijn inspanningen hebben gewerkt en beweert dat hij de longen heeft van een 18-jarige en het hart van een 37-jarige. Hij doet niet alleen aan lichaamsbeweging in zijn zoektocht om jong te blijven, want de techmiljardair besteedt ongeveer 2 miljoen dollar per jaar aan pogingen om zijn cellen jonger te maken. En hij gaat elke dag om 20.30 uur naar bed en eet tussen 6.00 en 11.00 uur voor een dag calorieën aan planten en groenten, omdat hij gelooft dat eten na die tijd geen goed idee is.

Johnson gelooft ook dat het helpt om ’s ochtends 3oz wijn te drinken, terwijl seks na bedtijd uit den boze is en hij zijn bed met niemand anders deelt. Onderdeel van zijn dagelijkse dieet is ook een enorme inname van meer dan 100 pillen en tabletten die hem moeten helpen terwijl hij probeert ‘in opstand te komen tegen de cultuur van de dood’, zoals hij vertelde in de Diary of a CEO podcast. Wat zit er in al die pillen, hoor ik je vragen?

@_bryan_johnson_

I'm a vegan by choice, not necessity; Blueprint does not require a vegan diet.

♬ original sound – Bryan Johnson

Overvloed

Nou, een aantal van die overvloed aan pillen zijn ashwagandha, kurkuma, knoflook, acarbose en glucosaminesulfaat die allemaal een cocktail vormen van chemicaliën, hormonen en andere dingen die blijkbaar de sleutel zijn tot een langer leven. Hij legt op zijn TikTok-account uit dat hij de dag begint met 63 van deze capsules en dat hij de tijd die hij zichzelf gunt om te eten, eindigt met nog eens 44 capsules.

Naast de lichaamsbeweging, de zeer gestructureerde dagelijkse routine en het strenge dieet van pillen, heeft de miljardair, die vastbesloten is om zichzelf op zijn minst een paar jaar tijd te geven voordat de Magere Hein verschijnt, ook maandelijks een aantal medische ingrepen ondergaan. Hij zei dat sommige dingen die hij heeft gedaan ‘behoorlijk extreem en pijnlijk’ waren, maar zijn doel is om ‘mijn gemeten biologische leeftijd terug te draaien met 1,01 jaar voor elk jaar dat voorbijgaat’. Het blijkt dat er ‘heel hard werken’ en een behoorlijke som geld voor nodig is als je wilt proberen de op hol geslagen trein die het verouderingsproces is af te remmen, laat staan hem in zijn achteruit te zetten.

Bron: Unilad

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten