in

Koppel wordt op hilarische manier bespat en omver geworpen door enorme golf

Koppel wordt op hilarische manier bespat en omver geworpen door enorme golf tijdens een video-opname
Beeld: YouTube @SWNS

Als je op vakantie gaat wil je graag dat het een leuke tijd wordt. En een koppel heeft dit op een hilarische manier meegemaakt. Zonder meer zullen ze het gebeuren zeker waarderen. Het is namelijk een moment waarbij ze in elkaars nabijheid vertier kunnen hebben. Als je op reis gaat met je gezin, is het altijd belangrijk dat je van de kleine momenten kan genieten.

Op een hilarische manier bespat en omver geworpen

De video die YouTube geplaatst is, duurt maar 20 seconden. De video begint met een koppel die recht in de camera kijkt. De man is vermoedelijk aan het filmen met zijn smartphone. Aan de hand van wat hij allemaal zegt, lijkt het erop dat hij een video voor zijn kinderen wil maken. Hij wil namelijk zijn kinderen laten zien hoe leuk hun ouders het hebben op vakantie. Maar op een gegeven gebeurt er iets wat niemand heeft verwacht. Tijdens het filmen werd de man en de vouw door een enorme golf bespat en omver geworpen. Nadat ze helemaal nat gemaakt zijn konden ze wel hierom lachen. Dit is in principe wat de video mooier maakt.

YouTube @ SWNS

Leuke tijd met elkaar

Het koppel levert het bewijs dat met elkaar genieten heel erg belangrijk is. De kinderen die de video te zien krijgen, zullen zonder meer verheugd zijn dat hun ouders een leuke tijd beleven. De koppel heeft ervoor gekozen om hun vakantie door te brengen op de Hawaiiaanse eiland Maui. De video laat wel zien dat het koppel het helemaal naar hun zin hebben. Als je op vakantie gaat, is altijd zaak dat je geniet. Voor iedereen die op vakantie gaat tijdens de komende feestdagen: geniet met volle teugen, zoals deze koppel het gedaan heeft!

Bron: YouTube

Dit is de vrouw die afval in schatten verandert: verdient maandelijks € 3862.18 aan!

Maak kennis met de vrouw die afval in schatten verandert

10 hilarische foto’s die bewijzen dat moeders de zwaarste baan ter wereld hebben