in

WTFWTF LOLLOL

Koppel betrapt: doen de daad in het openbaar tijdens matchmaking festival

Beeld: Unsplash

Een stel kon niet wachten om de daad te doen en koos ervoor om het in het openbaar te doen op het Lisdoonvarna Match-Making Festival.

De daad doen in het openbaar

De stad in Clare, Ierland, heeft een matchmaking-festival dat een maand duurt… En we zijn er zeker van dat de politie bij de organisatoren een klacht zal indienen. Zij zullen erop aandringen om de boodschap door te geven dat de mensen hun broeken voortaan in het openbaar. De geile ontmoeting werd op camera vastgelegd en heeft zijn weg gevonden naar de sociale media. De video toont een man en een vrouw verstrengeld op een vensterbank terwijl dronken gokkers het koppel toejuichen.

Aanmoediging

Eén kerel zat zelfs vlak naast hen op een bankje. De jongen moet een beetje een voyeur zijn om zo dichtbij te komen. Sommige toeschouwers waren slechts meters verwijderd, terwijl sommigen hoorden schreeuwen: “Heb je het naar je zin, vriend?” Andere mensen schreeuwden meer woorden van aanmoediging naar het paar hoornaars met zinnen als “ga door, jij gek ding” en “geef het aan haar” gehoord in de clip. En aan het eind was er het minder bemoedigende “is dat alles?”.

Het festival vindt al meer dan 160 jaar plaats in de straten van Lisdoonvarna en is verantwoordelijk voor vele gelukkige koppelingen. Hoewel misschien niet letterlijk op de hoofdstraat. Maar we dwalen af. De lokale politie heeft bevestigd dat ze op de hoogte zijn van de nogal openbare ménage à… nou ja, deux, deze keer.

Bron: Ladbible

Beeld: Unsplash

Deze 86-jarige vrouw is best wel flexibel in het rolschaatsen

Maak kennis met de menselijke jongen met een staart