in

WTFWTF

Deelnemers van een naked-body reveal show herkennen elkaar

Deelnemers van een naked-body reveal show herkennen elkaar
Beeld: Newstocheck

Sommige programma’s hebben een bepaald karakter waarbij je je krom kan lachen. Anderen belichten bepaalde onderwerpen waarbij de zienswijze van verschillende mensen blootgesteld worden. Dit is ook het geval bij een Britse tv-show genaamd Naked attraction. Tijdens een aflevering gebeurde er iets buitengewoon.

Deelnemers herkennen elkaar

De Naked Attraction is een tv-show waarbij deelnemers de gelegenheid krijgen om hun mening te geven over naakte lichamen die ze te zien krijgen. De show is dus enkel bestemd voor volwassenen en heeft een x-rated karakter. Het ligt in de bedoeling dat een contestant dan aangeeft welke van de personen hij graag zou willen daten op basis van de naaktheid die hij of zij te zien krijgt. Tijdens een van de body-reveal sessies gebeurde er iets ongewoon. Nadat een deelnemer andere contestanten zag die helemaal schaars gekleed waren, bleek dat hij een van ze kende. De ontdekking gebeurde op een heel unieke manier.

Beeld: newstocheck

De ontdekking

Het is duidelijk dat het bekijken van naakte lichamen van vreemden buitengewoon onhandig is, maar het is nog ongemakkelijker als ze geen vreemden zijn. In de laatste aflevering was een jongen genaamd Jack op zoek naar een kerel. Op het moment dat de gezichten van de mannen werden onthuld, realiseerde hij zich dat hij de jongen in het blauwe hokje kende. Gastheer Anna Richardson zei: ‘het voelt alsof er een beetje wordt geflirt daar, Jack’. Hierop gaf Jack als antwoord: ‘ja, we kennen elkaar.’ “Echt niet!” riep Anna verrast uit. Vermoedelijk niet bewust of juist wel. Jack legde uit dat ze allebei artiesten in Londen zijn. Aan de andere kant vroeg Anna of ze elkaar ooit naakt hadden gezien. Jack richtte zich tot de naakt blauwe kerel en zei: “Nou, je act is bijna naakt, ja, vaak.”

Bron: Ladbible

Man wil zijn ouders aanklagen omdat ze hem ‘zonder zijn toestemming’ ter wereld hebben gebracht

Moeder van 6, heeft een fortuin uitgegeven om een "levende Barbie" te worden

Moeder van 6, heeft een fortuin uitgegeven om een “levende Barbie” te worden