in

Deze opmerking moet je absoluut vermijden als je vriendin een bikini koopt: “Da’s durven!””

opmerking vermijden

Het is altijd leuk om je partner voor de gek te houden, maar er zijn wel enkele dingen die je beter kunt vermijden. Zoals bijvoorbeeld je ex erbij betrekken…

Opmerking vermijden

Sam en Monica, een koppel dat populair is op TikTok, maken er een sport van om elkaar te pranken. Hierdoor hebben ze inmiddels een indrukwekkend aantal volgers van drie miljoen verzameld. Onlangs behaalde één van hun video’s bijna evenveel views, maar dat kwam mogelijk doordat ze een gevaarlijke grens opzochten.

In de video zien we Monica een bikini uitkiezen in de winkel. Wanneer ze een exemplaar in haar handen houdt, reageert Sam met de woorden: “Mijn ex had die vroeger. Mooie herinneringen!” Monica’s gezichtsuitdrukking spreekt boekdelen. Ze reageert met: “Dat meen je niet! Je weet niet eens wat je als ontbijt hebt gegeten, laat staan dat je je herinnert wat je ex droeg?” Sam probeert de situatie te sussen door te zeggen dat het een grapje was.

@samandmonica This was a cruel one 💀 #fyp #foryou #trend #couples #relationship #prank ♬ original sound – Sam and Monica

Hij speelt met vuur

In de reacties realiseren de volgers van Sam en Monica dat Sam zich op glad ijs begaf met zijn prank. Onder de video lezen we opmerkingen als: “Hahaha, da’s durven!”, “Hij speelt met vuur”, “Zei hij dat nu écht?!”, “Er gaat er eentje op de zetel slapen”, “Ik voel haar hart breken”, en “Wel mooi om te zien hoe ze discussiëren met een lach op hun gezicht”.

Bron: Zita

Wateroplosbare bikini

Man houdt vrouw voor de gek met wateroplosbare bikini: “Alles valt uit elkaar”

gevaarlijke sekspositie

Man in het ziekenhuis opgenomen na het breken van “aubergine” tijdens ‘gevaarlijkste sekspositie ter wereld’