in

Radiopresentatrice merkt opmerkelijke boodschap op hand van trein passagier

Beeld: TikTok @mikeeandemma

Een man uit Australië heeft ongewild voor heel wat opschudding gezorgd op sociale media. Hij werd gespot in een trein in Sydney met ‘send breakup email’ op zijn hand geschreven.

Boodschap op hand

De anonieme man werd in de trein gespot door radiopresentatrice Emma Chow. Ze deelde de video op TikTok, met het bijschrift ‘don’t forget to break up with her’. In de video werd ook de vraag gesteld. “Is dit de meest lafhartige manier om het met iemand uit te maken?”

De mediapersoonlijkheid uit Sydney besprak de ‘lefloze’ daad live on the air met haar co-host Mike E tijdens hun show, RnB Fridays. “Ik moest hier een video van maken. Want ik kon niet geloven dat deze man dit briefje op zijn hand had geschreven,” vertelde Emma aan haar co-host.

@mikeeandemma Don’t forget to break up with her #breakup #brokenheart #douche #coward #fboy #dumped #fyp #mikeeandemma #rnbfridays #rnbfridaysradio ♬ original sound – Mike E & Emma

Een e-mail is langer

“Ten eerste, hoe gênant. Ten tweede weet degene niet dat het uit is en dat het gewoon in haar Gmail terecht komt. Haar medepresentator Mike sprong in de bres voor de man door erop te wijzen dat een e-mail langer is dan een sms. De presentator zei dat een e-mail betekende dat de man meer ruimte had om zijn redenen op te noemen voor het beëindigen van zijn relatie met de mysterieuze, binnenkort gedumpte persoon.

Emma echter, had precies nul van wat haar co-host neerzette. “Zeg het in haar gezicht of zeg het op zijn minst aan de telefoon”, zei ze. Ze voegde eraan toe: “Dat is laf, je kunt niet een e-mail sturen naar iemand om het uit te maken.” De video, die inmiddels meer dan 1,1 miljoen keer is bekeken, kreeg gemengde reacties van de TikTok volgers van de radioshow. Een gebruiker zei: “Misschien is er een reden waarom hij het via e-mail moet doen in plaats van in persoon.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @mikeeandemma

Ongelooflijke lichaamsaanpassingen van Guinness World Records

Onderzoek wijst uit: onsterfelijke kwal kan menselijke veroudering voorkomen