Menu
in

Pikante foto’s op sociale media kost lerares haar baan!

Pikante foto's op sociale media kost lerares haar baan!

Beeld: Instagram @ yeilu21

Pikante foto’s die op sociale media zijn geplaatste heeft ertoe geleid dat een lerares haar baan heeft kwijtgeraakt. Het is niet onbekend dat leerkrachten een speciale rol vervullen. Ze onderwijzen namelijk kinderen en het ligt in de bedoeling dat deze kinderen naar hun leerkracht opkijken. Misschien is dit de reden waarom de leerkracht werd ontslagen.

Pikante foto’s op sociale media

De grote vraag is als de leerkracht daadwerkelijk verkeerd is. Leerkrachten dienen zich inderdaad netjes te gedragen, maar aan de andere kant zijn leerkrachten ook mensen. Een ander belangrijk punt welke zeker ook aangehaald moet worden, is het feit dat de foto’s op haar privé socialemedia-account is gedeeld. Je zou dus kunnen stellen dat er niets mis is met de foto’s. Ze mag namelijk zelf bepalen wat ze wel en niet plaatst op haar profiel. Het gebeuren heeft helemaal blootgelegd dat sociale media het hedendaags leven totaal verweven heeft. In ieder heeft de werkgever van de leerkracht de pikante foto’s ontdekt. Dit was genoeg reden om haar op staande voet te ontslaan.

Leerkracht raakt baan kwijt

De leerkracht in kwestie heet Yeimmy Ilias Isaza en is afkomstig uit Barranquilla, Colombia. Yeimmy houdt, naar eigen zeggen, van haar leerlingen. Ze heeft een spontaan karakter en dit laat ze ook zien op haar sociale media profiel. Daar deelt ze graag spontane pikante foto’s en dit heeft ertoe geleid dat ze in een korte periode veel volgers gehad heeft. De meeste van haar volgers konden geen begrip opbrengen voor het feit dat ze ontslagen was om haar foto’s. Haar werkgever stuurde haar met ontslag en de reden hiervoor was: “haar online afbeeldingen niet geschikt zijn voor de rol die ze vervult en niet in overeenstemming zijn met het beleid op de werkplek”.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: Instagram @ yeilu21

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten