in

LOLLOL

Met deze Wine Rack-bh heb je altijd wat wijn bij je “meloenen” verstopt

Beeld: Amazone

Het leven draait om zo veel mogelijk zonuren en een glas wijn of twee met vrienden en familie. Je kunt echter een paar veroordelende blikken voelen als je in elke hand een doos wijn of een fles champagne meedraagt. Het is niet gemakkelijk om al uw kostbare vloeibare plezier te verplaatsen zonder de jaloerse blikken te voelen van degenen die niet meer op vakantie zijn. Maar maak je geen zorgen; de oplossing is eindelijk hier! Maak kennis met The Wine Rack, een beha die alle alcohol die je nodig hebt direct beschikbaar heeft, waar je ook bent.

Gemakkelijk toegankelijke drinkbuis: de Wine Rack-Bh

Rood, wit of rosé, het maakt niet uit welke. Het is moeilijk om een hele fles mee te nemen zonder je midden op de dag beoordeeld te voelen. Ook al zou het je niet moeten raken, het doet het toch. Misschien zijn mensen jaloers omdat je nog steeds aan het feesten bent of ze conformeren zich gewoon aan een oude en afgezaagde maatschappelijke etiquette. Hoe dan ook, er is nu een oplossing voor al deze problemen. Op Amazon kan je de briljante uitvinding “The WineRack” kopen. De beste metgezel van de vrouw tijdens de feestdagen.

Combineer beweging en wijn

Niet alleen kun je een kleinere cup veranderen in een dubbele D, terwijl je je favoriete drankje overal mee naartoe neemt. Het is ook goedkoper dan een borstvergroting en veel leuker! Met deze unieke sportbeha kun je altijd 25oz wijn bij je dragen zonder dat iemand het weet. Perfect als je zin hebt in een slokje wijn tijdens een training of om te voorkomen dat je exorbitante prijzen betaalt aan een bar.

Deze oplossing biedt niet alleen plaats aan uw favoriete drankje, maar geeft u ook tot twee maten grotere bekers, volgens de site. Meer “win-win” dan dit kan het niet worden. Of moet ik zeggen “wijn-wijn”…? De populaire beha is verkrijgbaar in de maten medium (34A-34D) en large (36A-36D). Hij heeft een uitneembaar zakje van polyurethaan dat in de beha past. Het bijgeleverde drinkbuisje heeft een aan/uit ventiel, waardoor de doorstroming gemakkelijk te regelen is.

Bron: The laughclub

Beeld: Amazone

Sprong van vrouw over een beekje mislukt

Sprong van vrouw over een beekje mislukt

Deze 86-jarige vrouw is best wel flexibel in het rolschaatsen