Menu
in

Romantisch huwelijksaanzoek op klif in Turkije eindigt in tragedie

Turkije

Beeld: Twitter

Op een schilderachtige klif, in het noordwesten van Turkije, verloor een vrouw haar evenwicht en stortte in een tragisch ongeval in de diepte. En dit gebeurde slechts enkele seconden nadat ze ten huwelijk was gevraagd. Dit tragische incident werd gemeld door Newsflash.

Tragedie in Turkije

Yesim Demir en haar verloofde, Nizamettin Gursu, waren van plan hun recente verloving te vieren met een romantische picknick bij zonsondergang op deze idyllische klif. Nadat de aanstaande bruidegom zijn aanzoek had gedaan, keerde hij even terug naar hun auto om wat eten en drinken op te halen. Het was op dat moment dat hij een hartverscheurende kreet hoorde.

Gursu haastte zich onmiddellijk terug naar de klif bij Polente Cape en ontdekte tot zijn ontzetting dat zijn kersverse verloofde over de rand was gevallen. Demir, 39 jaar oud, was meer dan 30 meter naar beneden gevallen. Hoewel ze aanvankelijk de val had overleefd, verklaarden artsen haar na 45 minuten reanimatie uiteindelijk als overleden.

Slechte staat

Vrienden van het tragische slachtoffer vertelden aan lokale media dat de klif, waar dit ongeval plaatsvond, een populaire plek is voor mensen om van de zonsondergang te genieten. Ze benadrukten echter dat de wegen in slechte staat verkeren en dat er geen omheining aan de rand van de klif is. Ze pleiten ervoor dat er een hek wordt geplaatst op deze locatie. De politie reageerde onmiddellijk door het gebied af te sluiten en een onderzoek in te stellen. Pas op 15 juli werd de toegang tot de klif “gecontroleerd” heropend voor het publiek.

Bron: Zita

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten