Menu
in

Dit is de transseksuele vrouw met de meeste lichaamsaanpassingen ter wereld

Dit is de transseksuele vrouw met de meeste lichaamsaanpassingen ter wereld

Beeld: YouTube @ iWonder

Een transgender is iemand die die zich identificeert als een ander geslacht, dan bij de geboorte is geregistreerd. Op zich is dit al een gehele transformatie van top formaat. Maar een transseksuele vrouw vond dat deze transformatie niet genoeg en onderging nog een paar. Het is een soort van transformatie tot de macht twee of meer.

Transseksuele vrouw met de meeste lichaamsaanpassingen ter wereld

Eva Tiamat Medusa is een 55-jarige die als man geboren en afkomstig is uit de Amerikaanse staat Arizona. Eva is transgender en is voormalige bankier geweest. Los van het feit om als transgender door het leven te gaan, heeft zijn ook verschillende lichaamsaanpassingen ondergaan. Enkele van de aanpassingen die Eva heeft ondergaan is het laten verwijderen van haar oren en neus. Dit heeft ze gedaan om op een draak te lijken. Dit is een van de redenen waarom ze ook ‘Dragon lady’ wordt genoemd. Het is duidelijk dat ze zich helemaal in haar element voelt met de vele lichaamsaanpassingen die ze heeft moeten ondergaan. Maar de vele lichaamsaanpassingen is niet de enige transformatie die deze transseksuele vrouw heeft gedaan.

Beeld: YouTube @Truly

Gezicht bedekt met tatoeages

Eva heeft ook haar gezicht helemaal laten bedekken met tattoos. Verder heeft ze in haar gezicht ook diverse piercings laten aanbrengen. Om daadwerkelijk op een draak te lijken heeft ze ook hoorn inplanten laten aanbrengen. Haar tong heeft ze ook bewerkt en nu heeft ze een die veel lijkt op die van een slang. Eva heeft er helemaal geen spijt dat ze deze lichaamsaanpassingen heeft gedaan. In een video waar ze te zien is, vertelt ze openhartig over de verschillende transformaties. Zoals eerder aangegeven heeft deze transgender een dubbele transformatie moeten ondergaan. Haar geslacht heeft ze gewijzigd en ook haar lichaam, in het bijzonder haar gezicht.

Bron: YouTube

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten