Menu
in

“Opzienbarende galajurk van fashionista doet vragen rijzen: “Waar is de Rest van de Kleding?””

galajurk

Beeld: TikTok


Een Amerikaanse influencer ontvangt talloze reacties op haar TikTok-video waarin ze poseert in de galajurk die ze die avond zou dragen. Voor velen lijkt het bovenstuk echter niet volledig…

Galajurk

Amy Joseph is een Amerikaanse mode-enthousiast die regelmatig video’s deelt waarin ze opvallende outfits presenteert. Onlangs liet ze haar galajurk zien, die ze van plan was te dragen op een feest die avond. “Ik draag een beha van Gooseberry Intimates, een rokje van Anine Bing, Valentino hakken en een Chanel handtas. Dit is mijn definitieve outfit,” legde ze uit.

Gemengde reacties stroomden binnen. Het filmpje werd al 150.000 keer bekeken en roept vraagtekens op. “Dus, lingerie met een rok?” vroegen sommigen zich af. “Meid, dat is geen complete outfit. Het is half kleding en half ondergoed,” merkten anderen op. “Waar is de rest van je outfit? Dit kan toch niet je definitieve look zijn, waar is je blouse?” Aan de andere kant waren er mensen die geen enkel probleem zagen: “Je ziet er geweldig uit, meid,” en “Letterlijk de mooiste en meest stijlvolle dame die ik ooit heb gezien,” klonk het in andere reacties.

@amydiala been loving an all black look for the evening 🤭🖤 #ootn #fashiontok ♬ 9am in Calabasas – Adrian

Bron: Zita

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten