Menu
in

Vrouw zwaar bekritiseerd: ‘Ze gaat relaties met mannen aan om hun harten te breken!’

Vrouw zwaar bekritiseerd: 'Ze gaat relaties met mannen aan om hun harten te breken!'

Beeld: YouTube @ whatever

Iedereen heeft zo een beetje zijn eigen redenen waarom hij of zij voor iemand kiest. De een gaat voor een man die heel erg knap is en dan heb je weer andere vrouwen die vinden dat haar partner in de centjes moet zitten. En een vrouw is zwaar bekritiseerd, omdat ze aangaf dat relaties met mannen aan gaat om ze te vernederen. Ja, haar doel is namelijk om mannen neer te halen.

Vrouw zwaar bekritiseerd

Het datingspel is verraderlijk. Door dating-apps bladeren om die ene speciale persoon te vinden, is een uitputtend proces vol valkuilen. Hoe vraag je die ene persoon mee uit op een date? Waar ga je naar toe? Moet die je ouders ontmoeten? Op welk moment geef je aan dat je van hem of haar houdt? Het is eigenlijk een oefening om niet afgewezen te worden en vervolgens je hart in een miljoen kleine stukjes te breken. Je kunt je dus de verbazing van mensen voorstellen toen een vrouw naar buiten kwam en zei dat ze er altijd op uit is om mannen pijn te doen. Ja, in plaats van te proberen een schijn van een echte relatie met een andere persoon te vormen, onthulde Hensley dat het haar doel is om vaak het hart van haar partner te breken.

Beeld: YouTube @ whatever

Vrouw heeft als doel harten van mannen te breken

Sprekend op de ‘Whatever’-podcast, zei de stripper dat ze op zoek gaat naar ‘nederige’ jongens. Tijdens de introducties vraagt de gastheer de zeven deelnemende vrouwen naar hun huidige relatiestatus. Wanneer hij bij Hensley aankomt, herinnert hij zich haar eerdere optreden, waarin ze onthulde dat ze een ‘go go-danser’ in het vizier had die ze in een club had ontmoet. Op de vraag of ze nog steeds een stel waren, zei ze: “Nee. Ik bedoel, de hele tijd dat ik hem zag, gebruikte ik het als een psychologisch experiment. Ik mocht de man niet echt, ik wilde gewoon kijken of ik zijn hart kan breken.

Bron: ladbible

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten