Menu
in

Moeder wordt voortdurend aangezien als de tweelingzus van haar 15-jarige dochter

Moeder wordt voortdurend aangezien als de tweelingzus van haar 15-jarige dochter

Beeld: Instagram @ ninadixon58

Kinderen kunnen veel gelijkenissen vertonen met hun ouders. Dat is normaal, omdat kinderen gewoonweg het nageslacht zijn van hun ouders. Zo heb je zonen en dochters die sprekend op hun moeder of vader lijken. Maar een 31-jarige moeder heeft dit op een aparte manier ervaren. Ze wordt namelijk als de tweelingzus van haar 15-jarige gezien.

Voortdurend aangezien als tweelingzus

Nina Dixon is een 31-jarige vrouw die tienermoeder is geweest. Mensen reageren verbaasd als ze erachter komen dat ze een dochter van 15 jaar, een zoon van 11 jaar en een baby van 10 maanden heeft. Nina is student verpleegster en is relatief kort qua lengte. Los van het feit dat personen in haar omgeving verbaasd reageren als ze ontdekken dat ze moeder is van drie kinderen, wordt ze voortdurend gezien als de tweelingzus van haar dochter. Dit is min of meer te begrijpen als je haar dochter naast haar ziet staan. De gelijkenissen tussen de twee zijn enorm en het is inderdaad te begrijpen als iemand zo een vergissing maakt. Dat Nina tienermoeder is geweest speelt in dit geval ook een grote rol.

YouTube @ SWNS

Compliment of belediging?

Als iemand zegt dat je jong eruit ziet, mag je dit best wel als een compliment opvatten. Dit is min of meer ook het geval bij Nina. Het feit dat ze voortdurend wordt gezien als de tweelingzus van haar dochter, geeft aan dat ze er super jong uit ziet. Je moet je bedenken dat Nina nog relatief jong is, maar niet meer zo jong is, net als haar 15-jarige dochter. Die fase is ze namelijk al lang voorbij. Het lijkt veel erop dat de moeder, die de video geüpload heeft, de constante verwarring eerder als een compliment opvat. Dit is letterlijk een geval van ‘zo de moeder, zo de dochter’.

Bron: YouTube

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten