Menu
in

Moeder van 6, heeft een fortuin uitgegeven om een “levende Barbie” te worden

Moeder van 6, heeft een fortuin uitgegeven om een "levende Barbie" te worden

Beeld: YouTube @This Morning/ Instagram @nannettehammondloschiavo

We hebben allemaal vooroordelen, of we dat nu leuk vinden of niet. Ons uiterlijk heeft niets te maken met onze persoonlijkheid. Maar ondanks dat denken de meeste mensen tegenwoordig dat ze kunnen achterhalen hoe iemand is door een snelle blik op hun foto of online bericht. En degene die veranderingen aan zichzelf brengen, heel vaak gepest worden online. Zoals deze moeder van zes kinderen die een fortuin heeft uitgegeven om op een levende barbie pop te lijken. Maar haar transformatie heeft echter wat stof doen opwaaien op sociale media.

Levende barbie

De moeder in kwestie is Nannette Hammond en haar lijst met ingrepen is behoorlijk lang. Ze heeft minstens vier borstoperaties, uitvergrotingen, botox en permanente make-up gedaan, alleen om een levende Barbiepop te worden.

Het blijkt dat Barbie poppen al vroeg in haar leven Nannette’s aandacht trokken. Als klein kind verafgoodde ze de poppen; op een gegeven moment had ze er wel 50 in haar kamer staan. Haar fascinatie voor Barbies verdween niet toen ze volwassen werd. In plaats daarvan onderging Nannette in haar twintiger jaren haar eerste operatie. De eerste van vele die nog zouden volgen. Sindsdien is haar transformatie in een levensgrote Barbie een continu proces. Nannette is nu 47 jaar oud, heeft zes kinderen en heeft meer dan 500.000 dollar uitgegeven aan ingrepen. Ze heeft zelfs een roze Barbie auto gekocht.

Kliniek voor plastische chirurgie

Nannette vertelt de krant: “Ik speelde graag met die Barbies. Toen ik opgroeide, voelde ik me verlegen en zelfbewust over mijn uiterlijk en wilde ik net zo zijn als de poppen. Daarom wilde ik net als de poppen zijn. Ik stelde me voor dat zij altijd gelukkig waren en ik voelde me daarbij vergeleken grauw. Ik vond mijn haarkleur niet mooi en als tiener wilde ik heel graag grotere borsten.” Cosmetische chirurgie was een tijdlang zo’n grote interesse van Nannette dat ze als verpleegster in een kliniek voor plastische chirurgie ging werken.

Het zal niemand verbazen dat Nannette veel kritiek krijgt op haar unieke belangstelling voor Barbiepoppen. Veel pestkoppen online vertellen haar dat ze er belachelijk uitziet, iets wat ze zo goed mogelijk probeert te negeren. In plaats daarvan richt de 47-jarige zich op het voltooien van haar transformatie in een “levende Barbie”.

Bron: The Laughclub

Beeld: YouTube @This Morning/ Instagram @nannettehammondloschiavo

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten