Menu
in

Vrouw beweert dat kleding haar ‘angstig’ maakt: kan alleen zonder kleren zijn!!

Beeld: Facebook @Sadie Tann

In de ochtend worden de meesten van ons wakker, douchen en kleden ons dan aan. Maar Sadie Tann beweert namelijk dat kleding haar ‘angstig’ maakt, dus brengt ze het grootste deel van haar tijd zonder kleren door met haar vriend.

Comfortabeler zonder kleren

De 32-jarige en partner Collin zijn allebei gepassioneerd door naturisme en lopen rond in hun verjaardagskostuum. De ongebruikelijke keuze maakt al lang deel uit van Sadie’s levensstijl, die helemaal teruggaat tot haar kindertijd. Sadie zei: “Ik heb altijd van het gevoel gehouden om me uit te kleden, ik ben liever naakt, omdat ik me op die manier veel comfortabeler voel. Ik voel me vrij en vol vreugde. “Het dragen van kleding voelt als het aantrekken van een kostuum en geen van hen voelt als ‘ik’.

Angstig

“Kleding voelt als het aantrekken van lagen van verwachtingen en druk van het moderne leven, ze voelen als het aantrekken van lagen van angst. Naakt zijn is voor mij een verademing van die angsten en ik voel me helemaal in mijn element. Mijn sociale angst houdt bijna op te bestaan. “Het wordt de laatste jaren steeds duidelijker dat ik deze tijd nodig heb voor mijn welzijn.”

Onlangs reed Sadie op 4 juli met Collin voor het goede doel toen ze beweerde dat een auto op hen inreed en hen allebei op de grond sloeg, wat volgens Sadie opzettelijk was. Na het schokkende incident waren ze “terughoudend” om hun fiets uit te trekken en de reis voort te zetten. Maar dringen er nu bij anderen op aan zich niet te laten weerhouden door de vooroordelen van mensen om het leven op hun voorwaarden te leven. Ze zei: “Hierdoor voelen we ons vrij en zullen we ons leven trouw aan onszelf leiden.” Hun passie voor de natuur is wat het paar inspireerde om de naakte liefdadigheidsfietstocht te beginnen.

Bron: Mirror

Beeld: Facebook @ Sadie Tann & Colin Unsworth

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten