Menu
in

Man laat grote tattoo van merk bier aan zijn achterhoofd zetten om zijn liefde voor drinken te tonen

Man laat grote tattoo van merk bier aan zijn achterhoofd aanbrengen om zijn liefde voor drinken te tonen

Beeld: TikTok account @connordavidson65

We hebben allemaal iets waar we dol op zijn. De een vindt sporten heel erg leuk en kan heel veel tijd aan besteden. En dan heb je weer anderen die de hele dag kunnen eten. De 27-Jarige Connor Davidson houdt zielsveel van bier. Om zijn liefde voor bier te illustreren heeft hij een grote tattoo aan zijn achterhoofd laten aanbrengen.

Tattoo van merk bier

Connor had niet gedacht dat zijn tattoo veel aandacht zou trekken. Maar omdat hij het op zijn TikTok account heeft gedeeld, is het viraal gegaan. Zo had zijn video binnen een week 2.3 miljoen kijkers. De tattoo die hij heeft aangebracht is het logo van het merk bier Stella Artois. Aan ladbible.com zei hij het volgende: “Normaal gesproken hebben mijn verschillende post een aantal kijkers van 500. Maar dat van mijn tattoo had binnen een uur tijd 1000 kijkers.” Volgens Connor zou het nier daarbij blijven: “In de avond uren vroeg de vriendin van mijn broer: ‘heb je het gezien?’ en ik zei nee. Toen ik weer ben gaan kijken ontdekte ik dat het 1.5 miljoen kijkers had bereikt.

@connordavidson65

New tattoo

♬ Green Green Grass – George Ezra

Waarom tattoo aan achterhoofd laten aanbrengen?

Je zou je kunnen afvragen waarom iemand het besluit zou nemen, om een logo van een merk bier aan zijn achterhoofd te laten aanbrengen. Maar Connor heeft geen moment geaarzeld om een tattoo van zijn favoriete bier merk te laten aanbrengen. Over de ware toedracht gaf Connor het volgende aan: “Ik was aan het drinken met een paar van mijn vrienden toen een van hen het design opmerkte. Hij keerde zich naar mij en zei: “Ik wed dat jij dit niet als Tattoo zal aanbrengen”. Twee weken later heeft Connor inderdaad de tattoo laten aanbrengen. Hij vindt het namelijk niet bepaald leuk om uitgedaagd te worden.

Bron: ladbible

Beeld: TikTok account @connordavidson65

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten