Menu
in

Pasgeboren baby wordt multimiljonair met huis van 1 miljoen euro en trustfonds van 5 miljoen euro

multimiljonair

Beeld: Instagram @donbarrie1

Een multimiljonair heeft zijn twee dagen oude kleindochter een huis van 1 miljoen euro geschonken en nog eens 5 miljoen euro in een trustfonds.

Multimiljonair

Het kind is nog maar een paar dagen oud, maar heeft al meer rijkdom vergaard dan iemand die het gemiddelde Britse salaris van ongeveer £27.000 verdient in een carrière van 45 jaar. En dat allemaal dankzij opa Barrie Drewitt-Barlow, die naar verluidt maar liefst £200 miljoen waard is. Barrie geeft elk jaar maar liefst £4 miljoen uit aan Kerstmis. Zo trakteerde hij zijn pasgeboren zoon Romeo op een jacht van 2,5 miljoen pond. Nu heeft de familie de nieuwste aanwinst verwelkomd, kleindochter Marina.

De trotse grootouder zei: “Tony Drewitt-Barlow en ik zouden niet trotser kunnen zijn op Saffron Drewitt-Barlow en Conor Tucker voor het voortbrengen van deze kleine prinses voor onze familie. Onze eerste kleindochter en een nieuwe prinses om te verwennen.” Hij voegde eraan toe: “Ik ben zo trots op zowel Saffron als haar man Conor. Ze passen heel goed bij elkaar. Nu heb ik nog een prinses om te verwennen en ik kan niet wachten. “Ik heb dit weekend een nieuw huis voor haar gekocht ter waarde van £1 miljoen en ik heb een team van binnenhuisarchitecten opdracht gegeven om het helemaal voor haar te renoveren. Aspen [Saffron’s broer] heeft net een Dior kinderwagen van £5,000 gekocht.

Eerste kleinkind

“En omdat dit Tony’s eerste kleinkind is, heeft hij een trustfonds van £5 miljoen voor haar opgezet, dus ze is al multimiljonair.” Barrie en zijn ex-man Tony verdienden hun miljoenen met verschillende zakelijke ondernemingen, waaronder een trans-Atlantisch draagmoederschapsbureau. Het bureau helpt mensen die een draagmoeder willen nemen, een vrouw die namens hen een kind draagt, en begeleidt hen tijdens het proces. Draagmoederschap is legaal in Groot-Brittannië, maar er voor betalen niet. In de VS is het echter wel toegestaan om voor draagmoederschap te betalen, hoewel de wetten per staat verschillen.

Barrie en Tony schreven ook geschiedenis door als eerste koppel in Groot-Brittannië een kind te krijgen via draagmoederschap. De familie bezit onroerend goed over de hele wereld, waaronder Florida en Essex. Barrie heeft zijn gevoelens over zijn uitgavengedrag duidelijk gemaakt aan zijn familie door te zeggen dat hij alleen maar geld wil uitgeven aan zijn gezin. Hij zei: “Ik ben geboren uit zeer arme ouders, in een huis van de gemeente in Longsight. Niemand heeft me iets gegeven.” Hij voegde eraan toe: “Mensen kunnen denken wat ze willen, dat doen ze toch altijd. Het is mijn geld – ik werk soms wel 20 uur per dag en nu wil ik dingen voor mijn kinderen kopen. Het kan me echt geen f*** schelen wat iemand denkt.”

Bron: Ladbible

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten