Menu
in

Vuilnisman die sneeuwpop schopte nog steeds werkloos: ontslag doet hem nog steeds pijn!

Vuilnisman die sneeuwpop schopte nog steeds werkloos: ontslag doet hem nog steeds pijn!

Beeld: Viral Video

Een vuilnisman die viraal ging voor het schoppen van een sneeuwpop, heeft na zijn ontslag nog steeds geen baan weten te vinden. Vanwege zijn actie maakte hij niet zoveel vrienden bij het publiek. Een sneeuwpop schoppen geeft simpelweg aan dat je niets moet van kerst. Maar aan de andere kant geeft het min of meer ook je karakter weer. Jammergenoeg een karakter die afkeurenswaardig is.

Sneeuwpop die door vuilnisman is geschopt

De vuilnisman heet Callum Woodhouse en in januari 2021 verscheen er een video van hem. In die video is te zien hoe hij een sneeuwpop op een stijlvolle manier een trap geeft. Wat het geval nog een beetje zielig maakt, is dat de sneeuwpop van de driejarige Joseph Taylor was. Alhoewel het veel van weg heeft dat de vuilnisman de sneeuwpop uit stoerdoenerij geschopt heeft, is dit hem duur komen te staan. Nadat de leiding van het bedrijf de beelden zag, is er besloten om Callum ontslag te geven. Tot op dit moment is het hem niet gelukt om een andere baan te vinden. Dit is best wel spijtig, omdat wat hij gedaan heeft nergens voor nodig was.

https://www.youtube.com/watch?v=8ihLJ6N2Dm4&ab_channel=ViralVideo
YouTube @ Viral Video

Vuilnisman snapt het niet

Callum heeft na het incident zijn verontschuldigingen aangeboden. Maar wat hij nog steeds niet kan vatten is dat hij hiervoor is ontslagen. Volgens hem heeft een sneeuwpop helemaal geen gevoel en is dus geen ontslag waard. De vuilnisman heeft aangegeven dat het bedrijf hem als een baksteen heeft laten vallen. Volgens Callum heeft hij zich altijd toegewijd aan zijn baan en heeft hij nooit zijn bedrijf in de steek gelaten. Volgens het bedrijf was ontslag wel de juiste beslissing in deze zaak. Aan de andere kant heb je andere mensen die menen dat ontslag te zwaar is. Wat wel gezegd mag worden is dat dit helemaal niet hoefde.

Bron: ladbible.com

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten