Menu
in

Vrouw uit Arizona gaat viraal omdat ze een waanzinnig lange middelvinger heeft

Een jongedame uit Arizona is een online sensatie geworden door haar ongelooflijk lange middelvinger. De tiener heeft haar 5-cm lange vinger laten zien op TikTok, en het heeft veel reacties opgeleverd.

Ongelooflijke lange middelvinger

Olivia Mercea is momenteel 16, en zodra ze haar lange vinger online deelde, hadden mensen er genoeg over te zeggen. Er waren veel reacties van mensen die iets te zeggen hadden over de ongewone gril. Maar ze stoort zich echter niet aan mensen die geschokkeerd zijn door haar ongewoon lange vinger. Ze droomt ervan om een model te worden. Oliva schreef bij de video: “Sorry dat je het moest zien.” In de eerste clip die ze deelde, gaf ze de middelvinger terwijl ze grijnsde. Eerst leek het alsof ze een vreemd TikTok-filter gebruikte. Mensen hadden echter al snel door dat het haar echte vinger was, wat veel reacties opleverde.

Je zou haar tenen moeten zien

Volgens Olivia zijn haar tenen een stuk erger dan haar waanzinnig lange vinger. Ze moet echter nog een video van haar tenen delen. Het is duidelijk dat er veel mensen zijn die zich afvragen hoe haar tenen eruit zien nu zij ze heeft genoemd.

In gesprek met de media legde Olivia uit dat ze niet wist dat er iets vreemds aan haar vinger was. Ook toen ze zich realiseerde dat ze bijzonder was, voelde ze zich onzeker. Na verloop van tijd heeft ze haar onzekerheid overwonnen en kan ze nu de draak steken met haar te lange vinger. Een paar jaar geleden besefte ze dat haar vinger ongewoon lang was. Eerst was ze een beetje bezorgd, maar nu vindt ze de vinger best grappig. Vandaag de dag zegt ze dat het iets is “waar ze altijd om moet lachen”. Nadat ze haar vinger online had gezet, had Olivia geen idee dat die viraal zou gaan. De reacties op haar TikTok zijn echter “krankzinnig” geweest. Ze vindt het geweldig en gek dat er artikelen over haar vinger zijn geschreven. Olivia hoopt ook in de modellen wereld te komen, en ze hoopt dat mensen in de industrie haar TikTok hebben gezien.

Bron: Thoughtnova

Beeld: YouTube @Khoa’s World

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten