Menu
in

Vrouw bezoekt ‘pikant feestje’ met man en zegt dat het haar huwelijk verpest heeft

Beeld: Pixabay

Een vrouw besloot, na een suggestie van haar man, samen naar een pikant huis feestje te gaan. De ervaring was echter niet zoals verwacht en de vrouw beweert dat het zelfs haar huwelijk heeft verpest.

Horror film

Het stel ging op een warme avond in juli, naar een feestje bij vrienden thuis. Haar man had haar verzekerd dat de feestjes vaak exclusief, goed georganiseerd en schoon waren. Ze stemde toe omdat hun huwelijk wel een oppepper kon gebruiken in de slaapkamer, en een erotisch feest was misschien wel de oplossing. De vrouw beschrijft wat er volgde als van uit een horrorfilm en een “vreselijke nacht”.

Afbeelding: Pixabay

Pikant feestje

Al snel kreeg de vrouw spijt van haar keuze en geeft aan het nog steeds erg moeilijk te hebben met de grafische herinneringen van de avond. Plakkerige speeltjes, een onaangename geur, bekende gezichten en ongemakkelijke verzoeken, maar wat haar het meest bij is gebleven, is de oudere vrouw van een paar deuren verder die het bed deelde met haar man waar zij bij was. Dit terwijl zij niet intiem is geweest met andere gasten. Ze geeft dan ook aan dat er een merkbare kloof is ontstaan tussen beide. Haar man ziet het probleem niet en vind dat ze de avond achter zich moet laten en verder moeten gaan met hun leven.

Een expert gaf zijn mening en betreurde dat het feestje zo verlopen is en niet aan de verwachtingen voldeed. Desondanks is de vrouw vrijwillig mee naar het feestje gegaan, dus misschien is een poging om hun liefdesleven spannender te maken in privésfeer volgende keer een beter idee.

Afbeelding: Pixabay

Bron: Thoughtnova

Afbeeldingen: Pixabay

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten