Menu
in

Vrouw beweert regelmatig naar de hemel te gaan en een spirituele verbinding met Jezus te hebben

spirituele

Beeld: Twitter/Pexels

Een 57-jarige vrouw genaamd Beverley Gilmour, die op jonge leeftijd een hersenbeschadiging opliep, beweert dat ze een spirituele verbinding met Jezus heeft. Haar verhaal verschilt echter enigszins van anderen. Beverley beweert namelijk dat ze drie keer per maand naar de hemel gaat en zelfs een spirituele relatie heeft met Jezus!

Spirituele verbinding


Beverley kreeg de diagnose ‘stoornis van het bewustzijn’, een term die meestal wordt gebruikt wanneer iemand in coma verkeert. Beverley deelt echter een uniek verhaal. Ze beweert dat haar hart elke drie keer per maand stopt, waarbij ze ook het gevoel heeft dat haar lichaam uitvalt. Op dat moment begint haar buitenlichamelijke ervaring, waarbij ze beweert te kunnen communiceren met geesten. Ze beweert zelfs dat ze Walt Disney heeft ontmoet en verhalen en zijn prachtige huis in de hemel heeft gezien. Beverley zegt: “Walt is natuurlijk al in 1966 overleden, maar ik heb hem al vaak gezien. Hij liet me verhalen zien en zijn huis in de hemel is fantastisch. Hij woont in een houten huis.”

Fysiek contact

Het wordt nog interessanter wanneer Beverley vertelt dat ze ook Jezus Christus heeft ontmoet en dat hij haar dingen heeft verteld. Ze beweert zelfs een spirituele relatie met Jezus te hebben, hoewel fysiek contact niet mogelijk is. Naast Jezus Christus en Walt Disney ontmoet Beverley ook haar overleden ouders tijdens haar buitenlichamelijke ervaringen. Ze zag haar ouders in de hemel en merkte op dat de geest van haar vader er aanvankelijk uitzag als een 52-jarige, maar later jonger leek. Haar vader adviseerde haar ook om te doen wat haar verteld werd. (Opmerking: Het is belangrijk op te merken dat dit verhaal gebaseerd is op de beweringen van Beverley en niet op wetenschappelijk verifieerbare feiten.)

Bron: SGXL

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten