Menu
in

Passagier woedend: ‘Medepassagier gebruikt attribuut waardoor neerklapbare tafel van stoel niet gebruikt kan worden’

Beeld: Reddit/ Unsplash

Als passagier zorg je ervoor dat je geen last bent voor je medepassagier. Je zorgt ervoor dat je niet zorgt voor geluidsoverlast en houd je strikt aan de regels die gelden. Jouw gedrag kan je dus goed monitoren, maar die van je medepassagier helaas niet. Ongepast gedrag van je medepassagier kan je misschien aankaarten, maar als ze daadwerkelijk hun gedrag veranderen is weer een andere punt.

Attribuut medepassagier de boosdoener

Het verhaal over de passagiers werd op het social media platform Reddit gedeeld. Ene gebruiker DriveFearless heeft een foto geplaatst van een groep die aan het reizen was via trein. Op de foto is te zien dat er een attribuut aan de stoel voor hem is aangebracht. Maar dat heeft met zich meegebracht dat de opklapbare tafel niet gebruikt kon worden door de passagier ervoor. Stel je eens voor dat je in de trein bent en je moet je laptop of een lekkere maaltijd op zo een opklapbare tafel zetten. Door de actie van de passagier die ervoor zit is het zeker niet mogelijk. Maar de foto die DriveFearless geplaatst heeft op Reddit, heeft wel een logica op de proef gesteld.

Simpele oplossing

Voor sommige problemen hoef je niet veel te doen. Maar als je niet inziet dat een probleem simpel op te lossen is, wordt het probleem wel een beetje groter dan het al is. Dit is in principe ook wat er speelt bij de passagier en de medepassagier. De opklapbare tafel kan niet gebruikt worden omdat er een strap gekoppeld is. Die strap is bevestigd door klepjes die je eenvoudig kunt ontkoppelen. De meeste mensen die dit zagen, reageerden op een manier waarbij er werd gevraagd als de passagier de strap niet kon ontkoppelen. Maar zoals eerder aangegeven wordt iets een groeter probleem als men het erger maakt dan het al is.

Bron: ladbibe.com

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten