Menu
in

Moeder koopt juiste maat cargobroek ter waarde van € 22.75, maar krijgt een die anderhalve meter lang is!

Moeder koopt juiste maat cargobroek ter waarde van € 22.75, maar krijgt een die anderhalve meter lang is!

Beeld: dailymail.co.uk

Een moeder heeft een cargobroek gekocht ter waarde van € 22.75, maar kreeg een die anderhalve meter lang is. Zie het zo: Je bestelt een Laptop online, maar wanneer je die aangeleverd krijgt merk je op dat het een heel kleine laptop is waarmee je niets kan doen. De moeder had namelijk met zo een soortgelijke situatie te maken.

Juiste maat cargobroek ter waarde van € 22.75

Mhairi Billington, uit Sefton, Liverpool, betaalde € 22.75 voor de muntkleurige broek om een themafeest uit de jaren 90 bij te wonen. Maar toen ze haar broek aangeleverd kreeg, schrok ze zich een hoedje, omdat de benen bijna anderhalve meter lang waren. In de video geeft de moeder aan dat die broek bijna haar nek bereikt. Daarnaast gaf ze aan dat de wijd breedte van de beenruimte enorm was. Nadat ze door had dat de broek haar helemaal niet zou passen, besloot ze om dit vast te leggen. De video plaatste ze op TikTok en is inmiddels 20.000 keer bekeken.

Broek die anderhalve meter lang is

Toen Mhairi de broek voor het eerst zag, zei ze: ‘Ik trok ze eruit en dacht:’ Oh mijn god, deze zijn prachtig. Ik ga deze geweldig vinden. Toen ik de broek uit de tas haalde en bekeek, dacht ik: ‘ze zijn bijna net zo lang als ik’. Mhirairi aarzelde geen moment om een video van het gebeuren te maken. Volgens haar kan ze zich niet indenken dat iemand zo lang kan zijn. De moeder grapte verder dat dit het einde was van haar ‘relatie’ met de online retailer. Nadat ze de grote onthulling op TikTok had gepost, kreeg haar video 20.000 likes, shares en reacties, waarbij mensen snel hun eigen ervaringen deelden. Een gebruiker zei: ‘Ik heb beige besteld en ze waren van top tot teen zo lang als ik.’

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: dailymail.co.uk

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten