Menu
in

Mensen veranderen ‘mannensap’ in juwelen in een nieuwe modetrend

Beeld: TikTok @amandaldbooth

Het zal je verheugen (of verbitteren) om te weten dat mensen nu afscheiding omzetten in draagbare stukken. Ja, het is de nieuwe modetrend. Dus de volgende keer dat je een lading afscheiding dumpt, kan je overwegen het te upcyclen in plaats van alleen maar te mikken op die trieste oude sok.

Afscheiding in juwelen

Juwelier en beeldhouwer Amanda Booth maakt ingewikkelde stukken van spermamonsters die klanten naar haar atelier sturen, en die ze droogt en vermaalt voor ze er snuisterijen van maakt. Sinds ze haar bedrijf in 2021 oprichtte, heeft Booth ook draagbare stukken gemaakt van gecremeerde resten, haarlokken en moedermelk.

In een gesprek met Vice, legde Booth uit: “Verse monsters zijn één ding, maar als ze al een tijdje op de post zitten, ik bedoel… het ruikt naar sperma, snap je wat ik bedoel?” Ze voegde eraan toe: “We verwerken ze [spermamonsters] aan het eind van de dag, anders zitten we de hele dag in de stank en is het gewoon… Op een dag deden we het ’s ochtends en het was gewoon: ‘Nee, dat doe ik nooit meer’.

@amandaldbooth

Stay tuned for results I guess 🤷🏼‍♀️

♬ original sound – ✨Amanda Booth✨

Oprichting bedrijf

Toen Booth vorig jaar met haar bedrijf begon, begon ze haar werk te delen op TikTok. Waarop iemand onder een van haar video’s vroeg of ze ooit had overwogen om stukken te maken van ‘mannen sappen’. Booth opperde het idee half schertsend op Facebook, en kreeg serieuze online bestellingen. Booth werkte samen met haar echtgenoot Jesse Mullin om het proces uit te proberen, en kwam erachter dat ze minstens een theelepel sperma nodig had voor de juiste ‘klei-tot-cum ratio’.

Epsy, een van Booths klanten, verklaarde aan Vice dat ze een ‘parel’ jizz hanger had besteld, omdat ze iets wilde dat de ‘dominante en onderdanige’ relatie van haar en haar man zou vertegenwoordigen. Epsy legde uit: “Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen dat mijn man een condoom gebruikte en het uiteinde van het condoom afknipte om het monster in een reageerbuisje te deponeren. Daarna hebben we het buisje met isolatietape rond de dop dichtgeplakt en vacuüm verzegeld, waarna we het in een gewatteerde enveloppe hebben gedaan, om per post te versturen.” Jenna Schatzman, een andere klant, onthulde dat zij en haar man een sperma-ring wilden en legde uit: “Hij was meteen geïntrigeerd en dacht dat het zo’n leuke manier zou zijn om iets te hebben dat ik kan dragen en dat bijna een herinnering is aan ons liefdes- en seksleven.”

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @amandaldbooth

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten