Menu
in

Koppel geeft €22601.39 uit aan Harry Potter bruiloft: Krijgt te horen om meer volwassenheid te tonen!’

Koppel geeft €22601.39 uit aan Harry Potter bruiloft: Krijgt te horen om meer volwassenheid te tonen!'

Afbeelding: Screenshot metro.co.uk

Een koppel die € 22601.39 heeft uitgegeven aan hun Harry Potter bruiloft kreeg te horen om meer volwassenheid te tonen. Elk koppel heeft zo zijn eigen voorkeuren, thema’s en smaken wanneer het gaat om vieren van een heugelijk feit. Wat in dit geval wel gezegd mag worden is dat je een huwelijk met als thema ‘Harry Potter’ niet elke dag ziet.

Geeft € 22601.39 voor een ‘Harry Potter’ bruiloft

Een koppel uit Chicago, USA, heeft na het spenderen van meer dan €22601.39 aan een aparte thema bruiloft, openlijk gesproken over de intense online haat die ze hebben ontvangen. Craig (36) en Katherine (28) waren op bezoek bij Hogwarts Castle in Harry Potter World in Orlando toen Craig op zijn knieën ging en zijn huwelijksaanzoek deed. Beide partners zijn docenten en besloten hun liefde te bezegelen tijdens hun bruiloft met hun unieke thema. Als grote fans van de serie wilden ze zelfs hun eerste dans doen terwijl ze toverstokken vasthielden. Niet lang nadat ze elkaar ontmoetten, kwamen ze erachter dat ze matchende Harry Potter tatoeages hadden en wisten ze dat het voorbestemd was.

Beeld: YouTube @Cater Clips

Krijgen te horen om meer volwassenheid te tonen

Om het thema nog meer te omarmen, vroeg het stel hun gasten om kleuren te dragen die de Harry Potter-huizen vertegenwoordigden waaraan ze waren toegewezen op hun uitnodigingen. Helaas kregen ze een golf van online negativiteit als reactie op hun bruiloft. Craig en Katherine trekken zich echter niets aan van de negativiteit. Ze hielden van hun ceremonie en dat is het enige dat telt. “Katherine en ik vonden het wel grappig”, zei Craig. Veel mensen zeiden dingen als ‘ik weet zeker dat iedereen in het publiek zich zo ongemakkelijk voelde’, en ‘de ringdrager moet zo in verlegenheid zijn gebracht’, maar dat kon niet verder van de waarheid zijn.

Bron: YouTube

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten