Menu
in ,

22-jarige wordt wakker met rare “bruine” vlekken op haar bed

22-jarige wordt wakker met rare “bruine” vlekken op haar bed

Beeld: Instagram @_shentonabi/ Pexels

Mannen lijken het echter moeilijker te hebben met het bedenken van geschenken en verrassingen. Natuurlijk bedoelen ze het goed, maar het resultaat is misschien niet altijd wat de persoon bedoelde. Dat was het geval voor Abi Shenton, die de onhandigheid van haar vriend mocht ervaren toen hij een romantisch cadeau probeerde. Abi Shenton was op zijn zachtst gezegd geschokt toen ze op een ochtend wakker werd in haar bed. Het bed zat vol bruine vlekken. Ze lagen op de lakens, dekbedden en kussens.

‘Bruine’ vlekken

Toen haar schok gezakt was, ontdekte Abi dat ze niet verantwoordelijk was voor de vlekken. Haar vermoedens wezen toen in de richting van haar vriend, die niet zo lang geleden naar zijn werk was vertrokken. In een boze sms ondervroeg ze hem.

“Waarom ben ik net wakker geworden met stront over mij en mijn lakens?” schreef Abi. De reactie van het vriendje deed Abi zowel lachen als zuchten om haar hopeloze vriendje. Hij antwoordde: Ik heb wat chocoladesterren voor je achtergelaten. Ik heb ze op je gezicht gelegd terwijl je sliep.”

Beeld: YouTube @Clean Freak & Germaphobe

Romantische poging

De vriend had dus, in een poging om romantisch te zijn, chocolade op het gezicht van zijn geliefde vriendin gedaan. Dat chocolade gemakkelijk smelt, kwam niet eens bij hem op. Abi realiseerde zich echter snel hoe grappig de situatie was en plaatste de foto’s online met het bijschrift “Mannen???”, waar ze nu duizenden hebben vermaakt. Tot nu toe hebben meer dan 300.000 mensen de foto’s leuk gevonden, en veel van de antwoorden zijn van vrouwen die zich met Abi kunnen identificeren.

Bron: The laughclub

Beeld: Twitter

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten