Menu
in

Woedende moeder vindt huis geruïneerd nadat dochters logeerpartijtje veranderde in een houseparty

houseparty

Beeld: TikTok

Een woedende moeder deelde haar frustraties op TikTok nadat ze thuiskwam van een weekendje weg en ontdekte dat haar dochter een ‘houseparty’ had gehouden.

Houseparty

In haar bericht legde de moeder uit: “Dit is een p*ed off ouder van een kind dat een huisfeestje had terwijl wij een weekendje weg waren… En nu is mijn huis fking vernield.” Om de dingen in perspectief te plaatsen, beweerde de moeder dat haar huis moeilijker schoon te maken was dan het huis dat te zien was in de film Project X. Vervolgens somde ze op wat ze aantrof toen ze thuiskwam. En zei dat er ‘brandplekken’ door het huis waren van waar de aanwezigen ‘rond waren gegaan met een aansteker en een bus deodorant’. Ze vond ook ’telefoons, messen’ en, bizar genoeg, ‘gedeeltelijk gekookte eieren’. “Ze staken een brandblusser af in mijn huis”, vervolgde ze. “Dat is niet goed. Het was een poeder.”

Na het bekijken van de video’s die op een van de achtergelaten telefoons waren gevonden, ontdekte de moeder dat er iemand ‘ziek in [haar] bed’ was geweest. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, hadden de aanwezigen ook nog eens ‘een lading sh*t [van de familie] gestolen’. De moeder maakte duidelijk dat haar dochter ‘volledige verantwoordelijkheid’ zou nemen voor het feest, maar wees erop dat het ‘niet was wat je nodig hebt na een heerlijk, lang, ontspannen weekend weg’.

@resolutera #party #teen #houseparty #rant #cleaningtiktok #parents ♬ original sound – Insignificant me

Opruimen

In een vervolgvideo legde ze verder uit dat alle schade was veroorzaakt door slechts negen mensen, nadat hen was gevraagd het huis de ochtend na de bijeenkomst te verlaten. Ze zei: “Mijn dochter vroeg hen om dingen op te ruimen, zoals hun eigen braaksel, en dat weigerden ze dus vroeg ze om te vertrekken. Toen gingen ze rond en deden alle grote vernielingen. “Ze stuurde me een bericht op zondag nadat ik had ingecheckt en zei dat het niet goed was gegaan en dat ze met mij en mijn man wilde praten als we thuiskwamen.”

De moeder onthulde dat ze het incident bij de politie had gemeld en voegde eraan toe: “Het gaat lang duren voordat we het huis weer normaal hebben, ik bedoel het moet nu echt opnieuw worden ingericht, er zijn zoveel vlekken en zoveel vlekken. “Ik wil niet oordelen over de ouders van de jongens die dit hebben gedaan, maar ik kan me voorstellen dat dit niet het soort gedrag is dat ze door de vingers zien.”

Bron: Unilad

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten